Keşke sipariş etmeden önce mesajlarımızı okusaydın o zaman. Ne diye soruyorsun onu sipariş edeceksen. Biraz sinirlendim kusura bakma.Mesajlarınızı yeni gördüm. Sipariş yola çıkmadı daha o kadar kötüyse söyleyin iptal edeyim. Zor bir şey değil![]()
Keşke sipariş etmeden önce mesajlarımızı okusaydın o zaman. Ne diye soruyorsun onu sipariş edeceksen. Biraz sinirlendim kusura bakma.Mesajlarınızı yeni gördüm. Sipariş yola çıkmadı daha o kadar kötüyse söyleyin iptal edeyim. Zor bir şey değil![]()
O kadar ürün varken Rampage sipariş etmeniz takdire şayan. Helal olsun biz boşuna mesaj yazdık değil mi, yine bildiğinizi okumuşsunuz.
Harika bir faredir iptal falan etmeyin.
Keşke sipariş etmeden önce mesajlarımızı okusaydın o zaman. Ne diye soruyorsun onu sipariş edeceksen. Biraz sinirlendim kusura bakma.![]()
Kendi kullandığım üründür. Aşırı memnunum. Yazılım sayesinde istediğiniz ayarı yapabiliyorsunuz, küçük ve kullanışlı. Yanında mousepad hediye. Fiyatı ona sayarsınız.ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.www.itopya.com
2 Ay önce mousepad ile birlikte 180+9 TL kargo parası ödemiştim. Malum dolar fiyatları yükseltmiş.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.