200 TL ile ne alınır?

249873

Kilopat
1675649294546.png

Şöyle bir paket hazırladım. Bunu alabilirim ya da bütün parayı Spider-Man'e verebilirim. Sizce hangi seçenek daha mantıklı?

Bu arada bilgisayarım çok iyi değil. i5 7400 / GTX 1050 2 GB / 16 GB RAM. İleride yeni bilgisayar alabilir miyim bilmiyorum Mac bir cihaz düşünüyorum. GeForce NOW çok mantıklı bir sistem olsa da oyunlar yok.

Spider-Man'i bir daha 200TL'den bulamayabilirsiniz. Ama alacağınız diğer oyunlarında zamlanma ihtimali var. Karar biraz size kalmış gibi. Bir de Spider-Man'i alıp da oynayamama durumunuz var.

O oyun çok dikkatimi çekmişti ama önerilen sistemi tam karşılayamıyorum. Ve daha önce ki oyunlarını da hiç oynamamıştım. Riskli olur deyip biraz geri vites yaptığım bir oyun.
O zaman Mafia 3'ü çıkarıp bence Alan Wake Remastered alın. 25 TL gibi çok uygun bir fiyatı var.

Ve genel olarak buradaki herkese bir sorum olacak:
"Steam'de zam yemiş ve şuan Epic Games'te indirimde + ucuza satılan oyunlar neler?"

O zaman Mafia 3'ü çıkarıp bence Alan Wake Remastered alın. 25 TL gibi çok uygun bir fiyatı var.

Ve genel olarak buradaki herkese bir sorum olacak:
"Steam'de zam yemiş ve şu an Epic Games'te indirimde + ucuza satılan oyunlar neler?"

Bildiğim bir tek Hades hocam. Steam'de %50 yerse bile 120 küsur oluyor. Epic'te indirimsiz şu an 40TL.

@II. Wilhelm hocam alan wake america versiyonunu biraz oynayıp sevmemiştim. Sizce alan wake Remastered sıkar mı?

Bildiğim bir tek Hades hocam. Steam'de %50 yerse bile 120 küsur oluyor. Epic'te indirimsiz şu an 40TL.

@II. Wilhelm hocam alan wake america versiyonunu biraz oynayıp sevmemiştim. Sizce alan wake Remastered sıkar mı?
Oyundaki beklentilerinize bağlı. Eğer dedektifimsi ve aksiyon içeren aynı zamanda da biraz gerilim sunan oyunlar hoşunuza gidiyorsa seversiniz. Amerika versiyonunu ben de begenmedim, zaten yan içerik diye biliyorum. Oyundan %80 farklı, anlıcanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı