200 TL internet paketi önerisi

• Konuyu başlatan dogant
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.248
Ping bir miktar artmış. Şimdiye kadar yaptığım testlerde 20 nin altındaydı. Oyunlarda 60-80 arasında.

Dosya Ekleri

• steam.PNG
    steam.PNG
    62,2 KB · Görüntüleme: 59
  • super1.PNG
    super1.PNG
    188,8 KB · Görüntüleme: 64
Ping bir miktar artmış. Şimdiye kadar yaptığım testlerde 20 nin altındaydı. Oyunlarda 60-80 arasında.
Hangi oyunlar mesela LOL yüklü ise paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler hocam benim Türk telekom telefondan aldığım internetle aynı indirme hızına sahipler neredeyse ama telefonda sınır yoktu :D
Benim Turk Telekom'dan aldığım hız 3.5 MPS idi üstüne çıkınca kopma ve ping sorunları oluyordu. Ondan sonra 10 MPS bile çok iyi geldi.
Diğer adresimde 24 MPS Turk telekom var aylık 65 TL ödüyorum , 8 MPS ye ise 95 TL ödüyordum.
Hangi oyunlar mesela LOL yüklü ise paylaşabilir misiniz?
Lol oynamıyorum. Arma 3 ,PUBG, CS GO bunlarda test ettim. BF5 alacağım ondan da denerim yakında.

Teşekkürler hocam benim Türk telekom telefondan aldığım internetle aynı indirme hızına sahipler neredeyse ama telefonda sınır yoktu :D
10 Mbps lik paket almış çünkü full sınırsız paketlerde baz istasyon durumuna gore 150 Mbps'ye kadar gördüğüm oluyor buda 15 Mbs yapıyor indirme hızını :) alt yapımız kötü olduğu için mecbur superbox alıyoruz.

Bulunduğum bölgede Telekom dışında altyapı yok ve kablolar çalındı birkaç gün önce. Bölge müdürlüğü 2-3 ay hatta daha fazla süreceğini söylüyor arızanın giderilmesinin. 1 yıl da sürse normal karşılarım Telekom sonuçta.

Daha önce 50 GB kotalı Turkcell Vınn Wi-Fi kullanmıştım, bu tarz bir çözüm arıyorum şu an.

En az 50GB olacak şekilde mümkünse taahhüt vermeden kullanabileceğim bir paket var mı? Superbox bana uyuyor aslında ama 24 ay taahhüt vermek istemiyorum çünkü 1 içerisinde Vodafone'un fiber altyapısı gelecek.
[/URL]

Technopat Haberler

Geri
Yukarı