Daha fazla
Hangi oyunlar mesela LOL yüklü ise paylaşabilir misiniz?Ping bir miktar artmış. Şimdiye kadar yaptığım testlerde 20 nin altındaydı. Oyunlarda 60-80 arasında.
Benim Turk Telekom'dan aldığım hız 3.5 MPS idi üstüne çıkınca kopma ve ping sorunları oluyordu. Ondan sonra 10 MPS bile çok iyi geldi.Teşekkürler hocam benim Türk telekom telefondan aldığım internetle aynı indirme hızına sahipler neredeyse ama telefonda sınır yoktu![]()
Lol oynamıyorum. Arma 3 ,PUBG, CS GO bunlarda test ettim. BF5 alacağım ondan da denerim yakında.Hangi oyunlar mesela LOL yüklü ise paylaşabilir misiniz?
10 Mbps lik paket almış çünkü full sınırsız paketlerde baz istasyon durumuna gore 150 Mbps'ye kadar gördüğüm oluyor buda 15 Mbs yapıyor indirme hızınıTeşekkürler hocam benim Türk telekom telefondan aldığım internetle aynı indirme hızına sahipler neredeyse ama telefonda sınır yoktu![]()
Bulunduğum bölgede Telekom dışında altyapı yok ve kablolar çalındı birkaç gün önce. Bölge müdürlüğü 2-3 ay hatta daha fazla süreceğini söylüyor arızanın giderilmesinin. 1 yıl da sürse normal karşılarım Telekom sonuçta.
Daha önce 50 GB kotalı Turkcell Vınn Wi-Fi kullanmıştım, bu tarz bir çözüm arıyorum şu an.
En az 50GB olacak şekilde mümkünse taahhüt vermeden kullanabileceğim bir paket var mı? Superbox bana uyuyor aslında ama 24 ay taahhüt vermek istemiyorum çünkü 1 içerisinde Vodafone'un fiber altyapısı gelecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.