PS 3 Joystick'i de kaliteli olmaz mı sonuç olarak Sony'nin.
PS3 için üretilmiş bir şeyin PC de çalışmama ihtimali var.
PS 3 Joystick'i de kaliteli olmaz mı sonuç olarak Sony'nin.
PS 3 joysticki de kaliteli olmaz mı, sonuç olarak Sony'nin.
PS3 için üretilmiş bir şeyin PC de çalışmama ihtimali var.
Aynen ben de bunu göz önünde bulunduruyorum zaten. Ayrıca PS'de de çalıştırmayı düşünüyorum.Çok joystick deneyimim olmadı ama yakın çevremde tek şikayet edilen yanı gereksiz fazla titreşimi.
Hocam bir programla Xbox kolu olarak tanıtabiliyorsunuz kendisini bu sayede XBOX360 kolundan arta kalan yanı kalmıyor.
O zaman linkteki kol olur. PS3 ve PC ile tam uyumlu. Ne kadar uzun ömürlü olur bilemem.
"Snopy Rampage SG-R218 Ps3/pc USB gamepad kırmızı fiyatı, yorumları - Trendyol" Snopy Rampage Sg-r218 Ps3/pc USB Gamepad Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
O zaman linkteki kol olur. PS3 ve PC ile tam uyumlu. Ne kadar uzun ömürlü olur bilemem.
"Snopy Rampage SG-R218 Ps3/pc USB Gamepad Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol" Snopy Rampage Sg-r218 Ps3/pc USB Gamepad Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Orijinal PS3 kolu bulmak zor. Satılanların çoğu replika. Gerçek orijinal kol bulmak zor. Bulabilen varsa atsın. Uzun zamandır üretilmiyor.Hocam neden orijinal kolu ısrarla tercih etmiyorsunuz da farklı markalara yöneliyorsunuz?
Hocam neden orijinal kolu ısrarla tercih etmiyorsunuz da farklı markalara yöneliyorsunuz?
"Snopy Rampage SG-R218 Ps3/pc USB Gamepad Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol" Snopy Rampage Sg-r218 Ps3/pc USB Gamepad Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.