200 TL klavye, mouse, kulaklık önerisi

We_Master

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
G103' te led yok haklısınız :) .
Fakat Snopy neden dandik anlayamadım?
Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum benim yazdıklarımı arkadaşlarım önerdi G103 olmasa da olur.

G103' te led yok haklısınız :) .
Fakat Snopy neden dandik anlayamadım?
Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum benim yazdıklarımı arkadaşlarım önerdi G103 olmasa da olur.
Snopy dandik çünkü kulaklık plastikten yapılmış buda dayanıklılığı çok azaltan bir faktör. Plastik esner esner sonra maddenin son sınırına geldiğindede sen biraz zorladığında çıt eder kırılır. Ayrıca kulak süngerleri kulağı tam içine almıyor sanırım buda uzun süre kullanımdan sonra kulağının acımasına neden olur.

Klasik öğrenci eli :D . Teşekkürler. Ama bütçeyi artıramam.
Frisby, Everest, Zalman gibi markaların klavyesi ve mouse si tercih edilebilir mi?
Daha önce o marka kullanmadım. Kalitesini ve kullanımını bilmem.

CM Storm Devastator'ın klavye ve mousesi yeterli gelecektir. Amazondan gelirse toplamda 38$, ~120TL ediyor:
http://www.amazon.com/CM-Storm-Devastator-Keyboard-Edition/dp/B00DKXXAAQ/ref=zg_bs_402051011_2

Kulaklık olarak Sennheiser HD 201 almanı öneririm, mikrofon olarak herhangi bir ek mikrofon alabilirsiniz:
Sennheiser HD 201 Kulaklık

Bu fiyat aralığında "headset" olarak almanızı önermem fakat istiyorsanız, Creative Fatal1ty alabilirsiniz, Amazon'dan gelişi toplam 30$ ediyor türkiyede 110 TL ye bulabilirsiniz:
http://www.amazon.com/gp/product/B002DS4HTM?keywords=creative fatal1ty gaming headset&qid=1456047047&ref_=sr_1_1&s=electronics&sr=1-1

Türkiye fiyatları;

CM Storm Devastator: Cm Storm Devastator Aydınlatmalı Klavye (tr) Mouse Set 083 - n11.com

Creative Fatal1ty: Creative FATAL1TY-GAMING Kafa Bantlı Kulaklık

Ek: Creative Fatal1ty için:
Türkiye'den -> 250TL
Yurtdışından herşey dahil -> 210TL

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı