200 TL klavye önerisi

Alakası bile yok, ben Apex RAW'ı kaç bin kez denemiş adamım Logitech G410 1000 basar merak etme sen. Hissiyati kötü Apex RAW'ın. Bu arada bana göre çöp bilemem o senin düşüncen, bence biraz bekleyip Logitech G410 veya G710+ al. Parasına değecek klavyelerden, istersen Razer da alabilirsin o sana kalmış. Benim fikrim G410'dan yana.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgin için teşekkür ederim 2. el almak durumundayım 0 ı biraz tuzlu kalıyor, şuan ki deneyimlerin nasıl tepki süresi falan sence 300 tl ye değer mi ? Yorumun benim için önemli.

Asus Echelon Cherry MX almanı öneririm 400 TL bir bütçeye. Klavye aşırı alan kaplamıyor ve yazarken çok hoş bir his veriyor. Black switch tuş yapısı zaten ayrı bir güzel. Ayrıca bilek yastığı da var. Fazlası var eksiği yok yani(y)(y)

Not: Tamamen aynısı olan Razer Ornata Chroma (Razer'ın ucuz klavyesi:ROFL:) var ona da bakmanı tavsiye ederim. Ama blue switch olduğu için geceleri kullanırken komşuları dahi ayağa kaldırabilirsin:LOL::LOL:

Daha önceden Amazon, aliexpres, ebay dan falan alışveriş yapmıştım zaten. Bu ürünün sesi gerçekten rahatsız edici çıkıyor dün test etme fırsatı buldum daha sessiz bişey yok mu acaba ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı