200 TL mouse önerisi

Fiyat performans filan değil. Çok biliyorsan söyle, neyi iyi?

"Yazılımı muhtemelen yok" var.
"Varsa da berbattır" normal sıradan bir yazılımı var
800-4800 DPI yani 150TL bir mouse için yeterli özellikler kesinlikle güzel demiyorum ama fiyat ve kullanabilirlik açısından orta seviye.

Eski olsa da ne değişirki?
Kötü olur. Zamanın gerisinde kalır. Ama başta "V2" yadığını görmedim. V2 ise alınır. Değilse alınmaz.

"Yazılımı muhtemelen yok" var.
"Varsa da berbattır" normal sıradan bir yazılımı var
800-4800 DPI yani 150TL bir mouse için yeterli özellikler kesinlikle güzel demiyorum ama fiyat ve kullanabilirlik açısından orta seviye.
Tek etken DPI ve yazılım mı? Sensör? Switch?

725 sensör
Switch de fazla bilgim yok yorum yapamıyorum kendim kullanmıştım rekabetci oyunlarda normal seviye oyuncu faresi.

Bütçeyi çok aşıyor DeathAdder V2.
Razer olmak zorun da mı?

Bunlara bakabilirsiniz:
Bunda PWM 3327 sensör var. 6200 DPI, 220 IPS ve 30G. 7 ay civarı kullandım, gayet iyi.

Bunda ise A825 sensör var. 7200 DPI, 125 IPS ve 20G.

İkisi de fiyatlarına göre iyiler. Ama Aorus M2 ezicibir üstünlükle önde. Ağırlıktan ve görsellikten taviz veririm dersen onu öneririm.

725 sensör
Switch de fazla bilgim yok yorum yapamıyorum kendim kullanmıştım rekabetci oyunlarda normal seviye oyuncu faresi.
20G, 125Hz, 40 IPS. Daha berbatı zor bulunur.

Blind test yapsak aradaki farkı çoğu kişi anlayamaz. Çok yüksek hızda çevirmeniz gerekiyor bahsedilen spin out problemi için. Sensör kötü falanda değil sadece mecury sensörler kullanılmıyor. Şu an kullanılan sensör hassasiyet olarak farklı diyorum bu iki oldu o yüzden kimse bu farkı hissedemez. Mouse sıkıntısızdır. Logiye zaten bu kadar mantıksız bir sensör koyduğu için kızıyorum ama bunu kapatıyorlar çöp demek için takılma falan yapması lazım ki yapmıyor.

Blind test yapsak aradaki farkı çoğu kişi anlayamaz. Çok yüksek hızda çevirmeniz gerekiyor bahsedilen spin out problemi için. Sensör kötü falanda değil sadece mecury sensörler kullanılmıyor. Şu an kullanılan sensör hassasiyet olarak farklı diyorum bu iki oldu o yüzden kimse bu farkı hissedemez. Mouse sıkıntısızdır. Logiye zaten bu kadar mantıksız bir sensör koyduğu için kızıyorum ama bunu kapatıyorlar çöp demek için takılma falan yapması lazım ki yapmıyor.
Sonuç olarak dediğiniz gibi iyi mi? Hayır, aksine berbat. Bu fiyata daha iyileri var m? Evet, çok daha iyileri var. O zaman neden alsın ki? Ezberden konuşuyorsunuz. Az araştırmayla kötü olduğunu kolayca anlayabilirdiniz.

Sonuç olarak dediğiniz gibi iyi mi? Hayır, aksine berbat. Bu fiyata daha iyileri var m? Evet, çok daha iyileri var. O zaman neden alsın ki? Ezberden konuşuyorsunuz. Az araştırmayla kötü olduğunu kolayca anlayabilirdiniz.

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz blind testte fark an-la-şıl-maz takılma yapmayan bir fareye berbat diyemezsin. Kronik problemi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı