200 TL Red Switch klavye önerisi

nysX0

Hectopat
Daha fazla  
Red Switch istiyorum Gamenote klavyesini alacaktım ama Blue switchmiş şu an Gamepower Warlock compact almayı düşünüyorum başka öneriniz var mı? Max. 20 TL aşabilir.

Red Switch istiyorum Gamenote klavyesini alacaktım ama Blue switchmiş şu an Gamepower Warlock compact almayı düşünüyorum başka öneriniz var mı? Max. 20 TL aşabilir.
Gamepower kaliteli bir marka değil. Bir konu açılmıştı hemen bakıp geliyorum hocam.

Gamepower sakın alma git 400 TL'ye bir klavye al rahat rahat kullan Gamepower klavyem 2.günden itibaren tuş basmama sorunu çıkarmıştı şu an 6.ayı ve FPS oyunlarından dolayı 1, 3, W, D tuşları basmıyor kesinlikle almayın.

Hocam bulamadım. Yani 200TL çok sıkıntı bir bütçe. Eğer idareten klavye istiyorsanız Philips SPT8294 önerebilirim. İlerde bütçenizi genişletip mekanik alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı