200 TL SSD tavsiyesi

IsmetGunerhan23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, artık HDD'lerin bad sector hataları yüzünden bıktım. Artık kafam rahat etsin istiyorum. N11'de 20 TL kuponum var bunu kullanmam lazım Adata kafama yattı fakat 200 TL bandında bulamıyorum 180 TL bütçem var kupon ile 200 e tamamlayacağım. 240 GB bakıyorum bu arada normal bir kullanıcıyım içine GTA 5, CSGO ve Windows kuracağım.

Eğer 100 tl daha ekleme durumunuz varsa kesinlikle Samsung 860 Evo alın. Ömürlük olur ve başınız ağrımaz. O 100 TL fiyat farkına da sonuna kadar değecektir. Ha yok 100 TL daha ekleyemem derseniz seçiminizi Crucial BX500 den yana kullanın. Adata'ya bulaşmayın şimdilik, çok sorun yaşayan var.

Merhaba, artık HDD'lerin bad sector hataları yüzünden bıktım. Artık kafam rahat etsin istiyorum. N11'de 20 TL kuponum var bunu kullanmam lazım Adata kafama yattı fakat 200 TL bandında bulamıyorum 180 TL bütçem var kupon ile 200 e tamamlayacağım. 240 GB bakıyorum bu arada normal bir kullanıcıyım içine GTA 5, CSGO ve Windows kuracağım.
Dostum incehesap ta kingston a400 240 gb m.2 ssd 218 tl indirimde kaçırmamalısın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı