Cevabın için teşekkür ederim. Fakat vlogdan daha fazla İnceleme videoları çekeceğim. Bundan dolayı da tripod arıyorum. Önerin varsa yazarsan cidden çok sevinirim.Vlog'u dışarıda çekeceksen monopod daha mantıklı olacaktır.
Cevabın için teşekkür ederim. Fakat vlogdan daha fazla İnceleme videoları çekeceğim. Bundan dolayı da tripod arıyorum. Önerin varsa yazarsan cidden çok sevinirim.Vlog'u dışarıda çekeceksen monopod daha mantıklı olacaktır.
Tripod için ayırdığın bütçeni belirtirsen yardımcı olabilirim.Cevabın için teşekkür ederim. Fakat vlogdan daha fazla İnceleme videoları çekeceğim. Bundan dolayı da tripod arıyorum. Önerin varsa yazarsan cidden çok sevinirim.
0-200 Arası olursa benim için daha iyi olur.Tripod için ayırdığın bütçeni belirtirsen yardımcı olabilirim.
Benro BK10 Mini Tripod / Selfie Stick bu iyidir. Vlog'da da işine yarar.0-200 Arası olursa benim için daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.