S25FE mi yoksa iPhone 13 mü?

• Konuyu başlatan Soulsun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 132

Soulsun

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi ben bir telefon alacağım ama oyunlara pek merakım yok. Daha çok gündelik hayat fotoğraf mesajlaşma video izleme gibi. Bende biraz araştırdım normalde xiamo Note 14 Pro düşündüm ama pek sevemedim o yüzden S25FE ile iPhone 13 arasında kaldım. Not: Abimde de iPhone 13 var o yüzden pek istemiyorum. Ama abim ticari karta sahip olduğu için her telefona garanti 3X taksit alabiliyor. 40k bütçe var.

Apple isteniyorsa bu bütçelerde 16e alınmalı ama Android'de kullanırım dersen S24 Plus alınır geçilir.

Ya aslında çok iPhone seven bir insan değilim gerçekten Samsung falan daha güzel geliyor bana hem kamera olarak hem telefon olarak.

S24 Plus daha üst segment bir cihazdır. S25 FE de iyidir. Ama iPhone 13 kesinlikle alınmaz bunların yanında.

Amiral gemisi özelliği sağlar değil mi?

Samsung'daki Plus serisinin dengi IPhone'deki Pro serisidir. Yani evet sağlar. FE daha giriş seviyesidir.

Anladım teşekkür ederim son bir soru daha vatan da falan 12 taksit yaparlar mı? Çünkü abim zaten ticari karta sahip bir de vatanın kendi 12 taksiti var diye biliyorum ama garanti 3 taksit var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı