Amazonda g102 şuan 154 tl dün sipariş ettim daha öncede kullandım çok memnunum moba tarzı oynuyor iseniz çok ağır bir mouse değil.İyi günler hepinize ben Vatan Bilgisayar'dan taksit ile mouse alacağım 200 TL bandında önerileriniz var mı? 200 220 TL'ye çıkabileceğimi düşüyorum. Teşekkür ederim.
g102 Asya versiyon g203 avrupa versiyon arada fark yok sadece isim değişik onuda alabilirsiniz.Başka mağazadan alamıyorum ne yazık ki taksit yapılıyor Vatan'dan almak zorundayım. LOGITECH G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Siyah - Vatan Bilgisayar bu ürünü alabilirim ama
Bütçene göre bu fareyi alman en iyi tercih olacaktır.İyi günler hepinize ben Vatan Bilgisayar'dan taksit ile mouse alacağım 200 TL bandında önerileriniz var mı? 200 220 TL'ye çıkabileceğimi düşüyorum. Teşekkür ederim.
Bütçene göre bu fareyi alman en iyi tercih olacaktır.
LOGITECH G203 LIGHTSYNC 8000 DPI RGB KABLOLU GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G203 LIGHTSYNC 8000 DPI RGB KABLOLU GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Büyük ihtimalle çift tıklama sorunu olduğu için satıyordur attığım fareyi almanı öneririm.Peki Logitech G102 2. el 7 aylık 100'e alır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.