200 TL VDSL Modem Tavsiyesi

zyxel çekim gücü kötü geldi bana
Bunu yorumlara bakarak mı söyledin yoksa kullandın mı? geçen 120 tane 5 yıldız yorum olan yerden telefon aldım 2. el çıktı yani yoruma bakarak bir şey alınmaz 2 yönlü zarar ;)👍Aynı modem karşı komşuda var şuan benim odaya kadar çekiyor, insanlar bilinçsiz kullandığı ve kullanmayı beceremediği her şeye iftira atıyor. Sen bu modemi 5 duvar arkası yada 2 üst kat için alırsan tabi full çekmez. Bu paraya en iyi seçenek budur bütçeyi 60 TL aştık, 300 TL yapsın bütçeyi daha iyisini söyleyelim.

Dostum hg658 v2 öneririm.Arayüz çok basit ve kullanışlı ama çekim gücü için bir şey söyleyemem çünki evden eve fark edebiliyor.

Bunu yorumlara bakarak mı söyledin yoksa kullandın mı? geçen 120 tane 5 yıldız yorum olan yerden telefon aldım 2. el çıktı yani yoruma bakarak bir şey alınmaz 2 yönlü zarar ;)👍Aynı modem karşı komşuda var şuan benim odaya kadar çekiyor, insanlar bilinçsiz kullandığı ve kullanmayı beceremediği her şeye iftira atıyor. Sen bu modemi 5 duvar arkası yada 2 üst kat için alırsan tabi full çekmez. Bu paraya en iyi seçenek budur bütçeyi 60 TL aştık, 300 TL yapsın bütçeyi daha iyisini söyleyelim.
Yeni aldığım modeme şimşek çaktı bunu aldım evin dışına 2 diş anca veriyor sinyal

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı