200 TL Wi-Fi adaptör önerisi

KRendzer

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bir kasa topladım 200 TL bütçem var Wi-Fi adaptörü almak istiyorum. Hangi adaptörü önerirsiniz? Ayrıca bu bütçe ile alacağım Wi-Fi adaptörü ile ping ya da bağlantı problemleri yaşar mıyım?

Wi-Fi adaptör almanı tavsiye etmem. Ping sorunu ile karşı karşıya kalabilirsin ve büyük ihtimalle kalırsın, bende yaşadım aynı durumu ve Ethernet kablosu çekerek hallettim. Benim de sana tavsiyem Ethernet kablosu çekmen olur.

Wi-Fi adaptör almanı tavsiye etmem. Ping sorunu ile karşı karşıya kalabilirsin ve büyük ihtimalle kalırsın, bende yaşadım aynı durumu ve Ethernet kablosu çekerek hallettim. Benim de sana tavsiyem Ethernet kablosu çekmen olur.

Katılıyorum bin pişman eder insanı. Yok illa alacağım diyorsanız ve modeminiz 5GHz destekliyorsa 5GHz Adaptör tercih edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB mi PCI mi arıyorsunuz?
Düşüncem USB fakat PCI ile daha fazla verim alacaksam PCI'da kullanabilirim. Ayrıca arkadaşım Everest EWR-301 kullanıyor. Wi-Fi adaptör olarak arama yaptığımda karşıma bu cihaz çıkmıyor. Bu cihazda işimi görür mü?
Katılıyorum bin pişman eder insanı. Yok illa alacağım diyorsanız ve modeminiz 5GHz destekliyorsa 5GHz Adaptör tercih edin.
Şuan apart interneti kullandığım için maalesef kablo çekme imkanım yok.

Düşüncem USB fakat PCI ile daha fazla verim alacaksam PCI'da kullanabilirim. Ayrıca arkadaşım Everest EWR-301 kullanıyor. Wi-Fi adaptör olarak arama yaptığımda karşıma bu cihaz çıkmıyor. Bu cihazda işimi görür mü?

Şu an apart interneti kullandığım için maalesef kablo çekme imkanım yok.

Bu ürünü önerebilirim. Ping konusunda ideal düzeyde. İnternetiniz de normal ping 1 ms ise bu ürün 3 ms verecektir.

Bu ürünü önerebilirim. Ping konusunda ideal düzeyde. İnternetiniz de normal ping 1 ms ise bu ürün 3 ms verecektir.
Teşekkür ederim. Apart interneti maalesef aşırı sıkıntılı eski kullanmış olduğum bağlantıda yine kabloyla değil laptop wi-fisi üzerinden ping sorunları yaşıyordum. Bu bahsetmiş olduğunuz 1 e 3'lük oran laptopumun internet bağlantısıyla kıyaslarsak yine 1 e 3'lük bir orandan söz edebilir miyiz? yani var olan ping sorunum daha da artar mı?

Hocam net bir bilgi söylemek doğru olmaz fakat memnun kalacağınızı düşünüyorum. Ürünü alın dilerseniz 14 gün iade hakkınız var denemekten zarar çıkmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı