200 TL'ye 0.7 uçlu kalem önerisi

Yani zevk meselesi tabii de 200 TL alacağın ürün kadar kaliteli fiyatı da uygun.

Alternatif olarak tombow da güzeldir.

https://www.akakce.com/uclu-kalem/e...mm-beyaz-versatil-kalem-fiyati,102682535.html ınek kalemi ama kaliteli.

Herkese iyi sosyaller, dershane ve okulda kullanacağım 0.7 bir uçlu kalem alacağım. Ne önerirsiniz?

Hocam bizat kullanıyorum 200 lira değil elbette ama gerçekten çok memnun kaldığım bir kalem sadece söylemek istedim bütçeniz olursa alın bence yazı yazarken kendisi ucu döndürüyor ve bu şekilde hep sivri kaldığından güzel yazıyor.

Yani zevk meselesi tabii de 200 TL alacağın ürün kadar kaliteli fiyatı da uygun.

Alternatif olarak tombow da güzeldir.

Bu kalemi de öneririm kullandım uzun süre çok memnun kalmıştım.

Büromda uçlu kalem de kullanıyorum 200 TL bütçelere gidip Rotring-Fabel Castell almam malzeme kaliteleri iyi değil. Kardeşime de almadık zaten. Pentel-Tombow-Serve daha iyi ürünler sunuyor o bütçelerde.

Rotring Tikky hele aman aman o kadar çok çabuk bozulan kalem görmedim ben

Büromda uçlu kalem de kullanıyorum 200 TL bütçelere gidip Rotring-fabel castell almam malzeme kaliteleri iyi değil. Kardeşime de almadık zaten. Pentel-tombow-serve daha iyi ürünler sunuyor o bütçelerde.

Rotring Tikky hele aman aman o kadar çok çabuk bozulan kalem görmedim ben.

Hocam 7. sınıfta 2 tane aldım hala 2side çalışıyor biri sadece eskidi doğal olarak.(üniversite 3. sınıfım)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı