Merhaba, CS:GO bağımlısı olarak soruyorum. 200 TL bütçem var, oyun mu alsam CS:GO envanter mi dizsem diye düşünüyorum. 200 TL'ye güvenilir bir siteden bıçak almak mümkün mü? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Cool bir AK-47 skini de olabilir.
200 TL aşırı düşük hocam. Dolar olarak bile düşük neredeyse. Alamazsınız diye düşünüyorum.Merhaba, CS:GO bağımlısı olarak soruyorum. 200 TL bütçem var, oyun mu alsam CS:GO envanter mi dizsem diye düşünüyorum. 200 TL'ye güvenilir bir siteden bıçak almak mümkün mü? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Cool bir AK-47 skini de olabilir.
Merhaba, CS:GO bağımlısı olarak soruyorum. 200 TL bütçem var, oyun mu alsam CS:GO envanter mi dizsem diye düşünüyorum. 200 TL'ye güvenilir bir siteden bıçak almak mümkün mü? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Cool bir AK-47 skini de olabilir.
E diyorum işte? Yardımcı olun lütfen. Cool bir AK-47 skini de olur diyorum arkadaşlar.200 TL'ye bıçağın sapını bile alamazsınız, envanter dizmek daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.