200 TL'ye dosya depolamak için flash bellek önerisi

Bütçe
200 TL
Amazon'da yurt dışından geliyordu galiba 2-3 güne olmadı 4-5 güne gelmesi gerekiyor.
Hayır, yurt dışından gelmiyor.

Yurt dışından gelmiyor ancak tahmini teslim süresi bir tık uzun. En erken pazartesi kargoya verilse aslında çarşamba falan eline ulaşması lazım.

Amazon'da yurt dışından geliyordu galiba 2-3 güne olmadı 4-5 güne gelmesi gerekiyor.

Amazon.com.tr üzerinde Türkiye içi oluyor. Yurt dışı Amazon ile Türkiye Amazon farklı. Üstte dediğim USB bellek için Hepsiburada'da yeni hesap oluşturun. MERHABA75 koduyla almayı deneyin. Kaç TL indirim yapacak bakalım? İyi bir indirim yaparsa 200 TL'nin altında bile alınabilir belki.

Amazon.com.tr üzerinde Türkiye içi oluyor. Yurt dışı Amazon ile Türkiye Amazon farklı. Üstte dediğim USB bellek için Hepsiburada'da yeni hesap oluşturun. Merhaba75 koduyla almayı deneyin. Kaç TL indirim yapacak bakalım? İyi bir indirim yaparsa 200 TL'nin altında bile alınabilir belki.

Hemen sizin attığınızı deniyorum olmazsa diğerini deneyeceğim.

Amazon bu flash bellekte güzel bir seçim olabilir, yüksek hız vereceğini düşünüyorum.
Çöp bir ürün.

Ucuzu kısmen aynı flash bellekler, Amazon'dan alman daha mantıklı olacaktır ama bütçen hangisine el veriyorsa artık.
Yine çöp bir ürün, bilginiz yok ise yorum yapmanızı tavsiye etmem.

SanDisk iyidir ama Cruzer Blade değil.
200 TL'den 78 TL daha çıkıp 64 GB bunu alın:

Yeni hesap açıp alırsanız indirim oluyor sanırım.
En mantıklı seçim bu, kod MERHABA75. Al geç mis gibi. Yıl kaç oldu hâlâ Exodia serisinin sorunları bilinmiyor ya. Azıcık bi' araştırın.

Çöp bir ürün.

En mantıklı seçim bu, kod MERHABA75. Al geç mis gibi. Yıl kaç oldu hâlâ Exodia serisinin sorunları bilinmiyor ya. Azıcık bi' araştırın.

Yeni hesap açıp uğraşmadım. Kodla ne kadar düşüyor hocam fiyatı? Konu sahibi de dönmemiş henüz.

Çöp bir ürün.

Neden çöp olduklarını merak ettim, açıklar mısınız?

Neden çöp olduklarını merak ettim, açıklar mısınız?

:)

:)
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı