200 TL'ye Forza Horizon 4 için gamepad önerisi

Hocam ben de Monster Pusat Pro'ya baktım fakat birçok kişi küçük olduğunu söyledi hadi onu geçtim alışırım diyelim, şarj süresi ne kadar istediğim zaman kablolu kullanabiliyor muyum?

Gamepadler standart boyutlardadır, yani Pusat Pro da normal bir gamepad ile aynı boyuttadır.
Alışma süreci çok kısa, ben 1 günde alışmıştım. Birçok kişi birkaç günde alışıyor, pratik yapınca daha da hızlı olabilir.
Şarj süresi Monster'ın söylediğine göre 10-12 saat arasıymış, yanında verilen şarj kablosu ile isterseniz kablolu olarak kullanabiliyorsunuz. O sırada da şarj oluyor ve kablosuza dönebiliyorsunuz, yani kablosuz kullanacaksınız diye bir kaide yok.

Gamepadler standart boyutlardadır, yani Pusat Pro da normal bir gamepad ile aynı boyuttadır.
Alışma süreci çok kısa, ben 1 günde alışmıştım. Birçok kişi birkaç günde alışıyor, pratik yapınca daha da hızlı olabilir.
Şarj süresi Monster'ın söylediğine göre 10-12 saat arasıymış, yanında verilen şarj kablosu ile isterseniz kablolu olarak kullanabiliyorsunuz. O sırada da şarj oluyor ve kablosuza dönebiliyorsunuz, yani kablosuz kullanacaksınız diye bir kaide yok.

Çok iyimiş fakat parası da iyimiş 150 TL bandında ararken 300 TL'ye alırsam bu bana çok ağır gelir :D

Hocam şimdi kendi sitesine baktım fakat kablolu olarak kullanabildiğimiz yazmıyor. Emin miyiz kullanabildiğimizden.

Şarj kullanım süresi ne? Ayrıca bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok adaptöre para vermek istemiyorum.
Ben de kablolu kullanıyorum zaten, tetikleri Pusat Pro'dan daha iyi. Kutu içinde kablosu oluyor ve Xinput geçiyor diğer PS kollarının tersine ve X360CE ile uğraşmaya gerek kalmıyor.
Tetikleri de fiyatına göre çok zayıf değil mi hocam? Bana yaya basmaktan farksız geldi ve hassasiyeti 200 liralıktan koldan da farksız.

FH4 için Xbox tuş dizilimine sahip bir gamepad almanız gerekmekte.
Yani direkt olarak F310 ve F710'u elemeliyiz.

2. el düşünür müsünüz? Eğer düşünmezseniz 110-120 TL'ye Xbox tuş dizilimine sahip replika bir gamepad alıp oynayın derim, eğer 2. el olur derseniz yaşadığınız yeri söylerseniz ona göre öneri yapabilirim.
Yanlış bilgi veriyorsun. F310 veya F710 ile gayet güzel bir şekilde oynanıyor? Kendim direkt oynuyorum tuş atamalarını da otomatik bir şekilde yapıyor FH4.

Yanlış bilgi veriyorsun. F310 veya F710 ile gayet güzel bir şekilde oynanıyor? Kendim direkt oynuyorum tuş atamalarını da otomatik bir şekilde yapıyor FH4.
Yanlış bilgi falan vermiyorum, iyice araştırırsan FH4'de bu gamepadler ile sorun yaşayanları görürsün. Alınmaz demiyorum, PC için Xbox dizilimi en iyisi diyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı