Ryzen5 3600, cougar gemini s iron kasaİşlemci modelinizi ve kasayı söylemezseniz doğru tavsiye alamazsınız. Hem soket uygunluğu önemli, hem de (kule tipi soğutucularda) soğutucunun yan kapağa baskı yapmadan içeriye sığması önemli.
Ryzen5 3600, cougar gemini s iron kasaİşlemci modelinizi ve kasayı söylemezseniz doğru tavsiye alamazsınız. Hem soket uygunluğu önemli, hem de (kule tipi soğutucularda) soğutucunun yan kapağa baskı yapmadan içeriye sığması önemli.
Snowman T6 Ultra kullanıcısıyım, MSI B450 GAMING Plus Max anakarta montajlayana kadar akla karayı seçtim. Anakartınızın MOSFET soğutucusu montajı engelleyebilir, ona dikkat etmenizi öneririm. Onun dışında soğutma performansından gayet memnunum. Bir de bu ürünü alacaksanız yanına termal macun almanız şart. Kutudan çıkan macun kötü. Macun olarak da Arctic MX-4 2019 öneririm.
O zaman ben yeteneksizim. 1 saate yakın sürede zar zor montajladım.Hocam bende otursun diye üst kısmı takıp altıda yanlardan biraz genişlettikten sonra taktım sorun yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.