200 TL'ye işlemci soğutucu önerisi

• Konuyu başlatan RSK06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 749
Hocam Snowman al fakat kargo özensiz olursa benim gibi fanın bozulması ve kullanılmaz hale gelip yeni fan almak gibi sorunlar çıkarabilir.

snowman T6 Ultra kullanıcısıyım, msi b450 gaming plus max anakarta montajlayana kadar akla karayı seçtim. Anakartınızın mosfet soğutucusu montajı engelleyebilir, ona dikkat etmenizi öneririm. Onun dışında soğutma performansından gayet memnunum. Bide bu ürünü alacaksanız yanına termal macun almanız şart. Kutudan çıkan macun kötü. Macun olarak da arctic mx-4 2019 öneririm.

Snowman T6 Ultra kullanıcısıyım, MSI B450 GAMING Plus Max anakarta montajlayana kadar akla karayı seçtim. Anakartınızın MOSFET soğutucusu montajı engelleyebilir, ona dikkat etmenizi öneririm. Onun dışında soğutma performansından gayet memnunum. Bir de bu ürünü alacaksanız yanına termal macun almanız şart. Kutudan çıkan macun kötü. Macun olarak da Arctic MX-4 2019 öneririm.

Hocam bende otursun diye üst kısmı takıp altıda yanlardan biraz genişlettikten sonra taktım sorun yoktu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı