200 TL'ye kadar Minecraft için VDS sunucusu önerisi

trdiag

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 3 arkadaş Minecraft oynamak istiyoruz. Arada bir birkaç kişi gelebilir. Max 7 kişi oluruz bunun için Aternos yetersiz kalıyor. VDS kiralayıp oynamayı düşünüyoruz. İçine Debian kurup Hamachi yükleyip 7/24 açık bir şekilde oynayacağız. Hangi VDS sitesini ve hangi paketini kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam VDS kurmak yerine Free Minecraft Server Hosting - Falix buraya bakabilirsiniz oyna. Sunucuismi. Falixsrv. Me yapabilirsiniz, ve reklam izleyerek 3 saat boyunca açık tutabilirsiniz sunucuyu kimse olmadan, bu 3 saat veya 24 saatte olabiliyor.

Teşekkür ederim, biliyorum fakat çok lag oluyor ve sunucuyu sürekli sıfırlıyorlar ve tüm dünya gidiyor.

Buradan paket 4'ü seçseniz gayet yeterli olur.

Teşekkür ederim, değerlendireceğiz.

Plugin olamayacak ise ve hepinizde premium varsa Java Realms oynamanız daha iyi olacaktır. Hep fiyatı ucuz (İlk ay ücretsiz) hemde kasma donma sorunu olmaz. Sistem sürekli dünyanın yedeğini almaktadır. İstediğiniz zamanki yedeğe tek tıkla geri dönebilirsin.

Plugin olamayacak ise ve hepinizde premium varsa Java Realms oynamanız daha iyi olacaktır. Hep fiyatı ucuz (İlk ay ücretsiz) hemde kasma donma sorunu olmaz. Sistem sürekli dünyanın yedeğini almaktadır. İstediğiniz zamanki yedeğe tek tıkla geri dönebilirsin.
hem mod hem plugin kuracağım, yoksa çok güzele benziyor. teşekkür ederim

Biraz F/P sunucu almayı düşünürseniz SagaNetwork de baya uygun fiyatlı hizmet veriyor. Tek sıkıntıları otomatik kurulum yok sanırsam, desteğe talep açıyorsunuz. Fiyatları daha uygun ama rakiplerine göre.

Biraz F/P sunucu almayı düşünürseniz saganetwork de bayağı uygun fiyatlı hizmet veriyor. Tek sıkıntıları otomatik kurulum yok sanırsam, desteğe talep açıyorsunuz. Fiyatları daha uygun ama rakiplerine göre.

Gerçekten çok güzel duruyor. Mod, plugin kurabilir miyiz şu an bu bir adım daha önde.

Biraz F/P sunucu almayı düşünürseniz saganetwork de bayağı uygun fiyatlı hizmet veriyor. Tek sıkıntıları otomatik kurulum yok sanırsam, desteğe talep açıyorsunuz. Fiyatları daha uygun ama rakiplerine göre.

Peki bu sunucuyu 7/24 açık bırakabilir miyiz? Son olarak da arclight kaldırır mı 1.19.4'te (Aternos kaldırmıyor)

Gerçekten çok güzel duruyor. Mod, plugin kurabilir miyiz şu an bu bir adım daha önde.

Peki bu sunucuyu 7/24 açık bırakabilir miyiz? Son olarak da arclight kaldırır mı 1.19.4'te (Aternos kaldırmıyor)
Direkt olarak size bilgisayarın kendisini verecekleri için sunucuzun dosyalarına erişip istediğinizi kurabilirsiniz. İşlemleri kolaylaştırmak Aternostaki gibi panel veriyorlar mı bir fikrim yok. Ben sunucumu VDS şeklinde alıp Mojangın kendi dökümantasyonundan kuruyorum sunucuyu. Daha önce sunucu kurmamış birisiyseniz bu sizi biraz zorlayabilir. VDS/VPS'lerin genel amacı zaten 7/24 açık bırakmak üzerine hizmet sağlamak. Bazen ama sunucu tarafında taşıma işlemi vs. olunca 1 gün boyunca erişememe durumunuz olabilir. Bu baya nadir olur genelde müşteri memnuniyeti açısından yılda 1 kere belki. Arclight'ın sistem gereksinimlerine baktım ama bulamadım. 200 TL bütçeniz varsa hayli hayli yeter diye düşünüyorum. Sistem gereksinimlerini paylaşırsanız yardımcı olabilirim. Onun dışında sistem yeterli olduğunuz sürece kuramayacağınız mod yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı