Minecraft sunucusu için VDS önerisi

Nedense paketler (işlemci, ram miktarı, depolama...) aynı. Ip adresleri de öyle.
Neyse bu arada siteniz bozulmuş. Cert hatası veriyor ayrıca çoğu bölüm uçmuş.
Düzelttim. Migration yapmaktaydım, SSL reissue yaptım, 20 dakikalik bir kesinti oldu. Dedicated makinemiz sadece Nodesty'de barınmakta yoksa kendilerinden daha ucuza vermemizin bir imkanı olamaz. Nodesty ile bir bağımız veya ortaklığımız bulunmuyor.

Nedense paketler (işlemci, ram miktarı, depolama...) aynı. Ip adresleri de öyle.
Neyse bu arada siteniz bozulmuş. Cert hatası veriyor ayrıca çoğu bölüm uçmuş.
Nettokoa önermemekteyim. Kendileri Vildoris Bilişim ile milleti tehtid ediyor, panel kullanıyorlar ve sonrada vildorisi kapatıp nettokoa açtılar. İlgili konu:

Konu Linki

Nettokoa önermemekteyim. Kendileri Vildoris Bilişim ile milleti tehtid ediyor, panel kullanıyorlar ve sonrada vildorisi kapatıp nettokoa açtılar. İlgili konu:

Konu Linki
Zaten tek tek her vds konusuna kendi vdsini öneren kişiden kim ne alır? Kerem denen kişiyi tanımıyorum ama bu Nettokoa Kerem ile çalışıyorsa vay hallerine 😄.

Konu Linki
Ben Kerem değilim, Kerem'le sadece Vildoris konusunda şirkette ortaktık, Nettokoa'nin bunla bir bağı bulunmuyor ki benim milleti tehdit ettiğime dair bir kanıt bulabilir misiniz? Bizzat benim tehdit ettiğime dair bir kanıt bulabilirseniz ne âlâ. Nettokoa, Vildoris'den öncesinde açıktı zaten, Ocak'tan beri hizmet vermekteyiz.

Zaten tek tek her vds konusuna kendi vdsini öneren kişiden kim ne alır? Kerem denen kişiyi tanımıyorum ama bu Nettokoa Kerem ile çalışıyorsa vay hallerine 😄.
Kerem, Nettokoa ile çalışmıyor. Konulara kendi şirketimi önermemde bir sorun yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı