2000-2200 TL Oyun Sistemi Önerisi

O zaman arkadaşınız söz de arkadaşınız bütçesini ayarlasın. Almazdan 1-2 gün önce yeni konu açıp size daha detaylı yardımcı olalım. Şuan vakit kaybından başka bir şey yok.
 
İnanmadığınız her halinizden belli. Ben ciddi ciddi düşündüklerimi söylüyorum. Arkadaşım Casper PC kullanıyor. Ben de forum un yararlı olduğu söyledim oradan yardım edebileceklerini söyledim ve konuyu açtım , bu kadar. Yalan yanlış düşünmeyin. Yalan mevzusu bile insanı sinir etmeye yetiyor.
 
Şu foumda ne zamandir takılıyorum emin ol bütün hayali sistemlerde bir arkadaşı ondan pc toplamasını ister. Forum kuralları gereği sistem alınacağı zaman konu açmanızı söylüyor. Bu arada bu üyelik yeni olduğuna bakma 1 seneyi aşkın bu forumdayım üyelik yeni aldım sadece.
 
İnanmayi gectik kardesim forum kurallari gereği zaten sistemi ne zaman alicaksan o zaman konu açman gerekir. Bütçeni tam belirt, teknoloji ilerliyor cabasi dolar duser mi cikar mi yaza kadar belli değil. 1 senedir düsmesini bekliyorum. Aksine uctu resmen.
 
Son düzenleme:
İşlemci sanki biraz düşük kalmış. Tamam OC ile uygun konuma geliyor ama böyle bir sisteme böyle bir işlemci yakışacağını söyleyemem açıkçası. Bu işlemci sadece uygun fiyatlı toplama bilgisayarlar da kullanılıyor. Sadece demeyelim de genelde diyelim.
Bende bu şekilde düşünüyorum.
 
2200TL G3258 R9 285.jpg

Bu sistemle, piyasada ne kadar oyun varsa; 1920x1080 çözünürlük ve Ultra ayarlarda, ortalama 50-60Fps ile rahat oynarsın.
1, bilemedin 2 sene sonra işlemci olur da tökezlemeye başlarda -O.C yapılmasına rağmen- i5 4460 veya 4690 alıp keyfinize bakarsınız.
 
Yaz'a Windows 10 la beraber dx 12 çıkacak ertelenmez ise.Ekran kartı alırken dx12 desteğini kontrol etmenizde fayda var
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı