2000 - 2250 TL bütçe ile AMD sistem önerileri

ümit oymak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Orta seviye oyuncu bilgisayarı için bu sistem hakkındaki düşünceleriniz almak istiyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eğer sistem uygunsa satın alma işlemlerini başlatacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,bikere o RAM notebook RAM i eğer yanılmıyorsam ve ben sana böyle bir sistem önerebilirim;
  • CPU- Fx 8320
  • Anakart-M5A97 R2.0
  • RAM-2x4 Ripjaws DD3 1600 Mhz CL9
  • Ekran Kartı-Powercolor R9 280X 3GB 384 Bit
  • Kasa- Cooler Master RC-K350
  • HDD- WD 3.5 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200 Rpm 64MB Cache Hdd
Toplam:1.995,76(Vatanbilgisayar)
NOT:SSD 2.000 lira lık bir sistem için gereksiz bence ve bunların dışında birde işlemci soğutucu alırsan süper olur.

Yorumun için teşekkür ederim. Elimde eski masaüstümden kalan harddisk oldugu için SSD takmak mantıklı gelmişti. Bilgisayar toplama işinden pek anlamıyorum bi kaç arkadaşa sorup böyle bir sistem oluşturdum ama sanırım eksikleri var.

Sanırım işlemcinin 8350 olması ile 8320 olması arasında performans açısından pek bir fark yok. Seçtiginiz ekran kartıda benim tercih ettiğimden daha iyi biraz daha araştırayım ben :)
Değerli yorumların için çok teşekkür ederim..

8350 ve 8320 arasında fark yok hatta forumda gtx 770 ile ve o tarz iyi ekran kartlarıyla r9 280x gibileriyle fx 6300 kullanan arkadaşlar var sanırım çok problem değil ve 6300 da bir fiyat/performans ürünü ve yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı