2000-2300 TL GTX 960 vs R9 380 Sistem?

MSİ GTX 960 mı ? MSİ R9 380 mi ?

• MSİ GTX 960 4G

Oy: 4 22,2%
  • MSİ R9 380 4G

Oy: 14 77,8%

• Oy verenlerin toplamı
    18

Görkem ÜNNÜ

Hectopat
Daha fazla  
Video Çekeceğim için GTX 960 düşünüyorum (Shadow Play için) fakat r9 380 öneriyorlar dx 12 ile iyi olucak ve amd plays tv çıkacak dediler. Bende ikilemde kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
R9 380'de AfterBurner özelliği var fakat fps düşürüyor. Sizin de önerilerinizi ve düşüncelerini yazarsanız sevinirim :)
MSİ GTX 960 4G.jpg
MSİ R9 380 4G.jpg

up.
Soruma yanıt gelmedi :dikkatli::neo::(

Dostum bu konu binlerce defa açıldı ve çoğunda R9 380 dendi. Performans olarak bir tık daha önde ama kullandığı güç olsun NVIDIA kalitesi ve yazılımları olsun tamamen senin kararına kalmış. Hangisi içine siniyorsa onu al ikiside seni pişman etmez.

Dostum bu konu binlerce defa açıldı ve çoğunda R9 380 dendi. Performans olarak bir tık daha önde ama kullandığı güç olsun NVIDIA kalitesi ve yazılımları olsun tamamen senin kararına kalmış. Hangisi içine siniyorsa onu al ikiside seni pişman etmez.
İçime Su serptin teşekkürler. Fakat ben başta r9 380 düşünüyordum. ama birileri kafamı karıştırdı 960 a da baktım fakat 380'in performasnı daha yüksek. Şu anda %98 r9 380 almayı düşünüyorum. Teşekkürler

R9 380'nin performansı biraz daha iyi bir ekran kartı. GTX 960 ise ısı, güç tüketimi ve sessizlik ile öne çıkan bir ekran kartı. Seçim sizin.

İçime Su serptin teşekkürler. Fakat ben başta r9 380 düşünüyordum. ama birileri kafamı karıştırdı 960 a da baktım fakat 380'in performasnı daha yüksek. Şu anda %98 r9 380 almayı düşünüyorum. Teşekkürler
Rica ederim.

R9 380'nin performansı biraz daha iyi bir ekran kartı. GTX 960 ise ısı, güç tüketimi ve sessizlik ile öne çıkan bir ekran kartı. Seçim sizin.
Çok haklısın bu daha iyi bir cevap oldu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı