R9 380 vs GTX 960

Beta sürücülerini kullanmazsanız AMD ekran kartlarında sürücü bazlı problem yaşama şansınız Nvidia ile aynı. Lütfen şehir efsanelerini ve önyargılarınızı bırakın artık, AMD işlemci piyasasında geride kalmış olsada ekran kartı piyasasında giriş, orta ve orta-üst segmentini açık ara önde götürüyor.

Bu seçimde r9 380 almak daha mantıklı olacaktır. Performans olarak biraz daha ileride ve daha güncel. AMD sürücüler şu an daha iyi durumda ve gelişecektir.

Arada devasa bir fark yok. Ben Nvidia'nın daha çok teknoloji barındırdığı için ve daha az güç harcadığı için GTX 960 aldım. Marka olarakta MSİ tercih ettim kart 66 dereceyi daha görmedi. R9 380 alırsanız oyunlarda büyük ihtimal 80 derece civarında olacaktır. Tercih size kalmış.
Kart 90 derecenin üzerine çıkmaz ise sorun olmuyor ama haklısınız, NVIDIA daha az ısınıyor ve güç tüketiyor.

Beta sürücülerini kullanmazsanız AMD ekran kartlarında sürücü bazlı problem yaşama şansınız Nvidia ile aynı. Lütfen şehir efsanelerini ve önyargılarınızı bırakın artık, AMD işlemci piyasasında geride kalmış olsada ekran kartı piyasasında giriş, orta ve orta-üst segmentini açık ara önde götürüyor.
NVIDIA AMD'yi sollamış durumda dostum parası olan NVIDIA alıyor çünkü yazılım, mimari,soğutma ve sessizlikte en iyisi, bunu AMD CPU ve GPU kullanmış biri olarak söylüyorum.

Msi r9 380 aldım kullanıyorum far cry 4 ultrada cogu zaman %100 gpu kullanılmında kart 67 dereceyi geçmedi tavsiye ederim tek sorunum h1z1de oda optimasyon yok diye her halde

Msi r9 380 aldım kullanıyorum far cry 4 ultrada cogu zaman %100 gpu kullanılmında kart 67 dereceyi geçmedi tavsiye ederim tek sorunum h1z1de oda optimasyon yok diye her halde
H1Z1'de işlemci bazlı problem yaşıyor olabilirsiniz. Bende 7870XT ile test ettim ultra ayarlarda stabil 50-60 FPS oynanıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı