2000-2300 TL Monitör Önerisi

Önerilerinizi bekliyorum. GPU 2060S, bilginize.
2K, 144Hz, VA panel :) 1ms olanlar 300-400TL daha pahalı, 3ms için o kadar para vermeye gerek yok bence

Ne tür oyunlar oynuyorsun? Eğer rekabetçi oyunlar oynamıyorsan, tepkime süresi ile tazeleme oranını ve çözünürlüğü daha yüksek alman daha mantıklı. Rekabetçi oynuyorsan 1ms ve en az 144Hz belki 240Hz.

Ne tür oyunlar oynuyorsun? Eğer rekabetçi oyunlar oynamıyorsan, tepkime süresi ile tazeleme oranını ve çözünürlüğü daha yüksek alman daha mantıklı. Rekabetçi oynuyorsan 1ms ve en az 144Hz belki 240Hz.

Her şey aklıma gelen gözümün beğendiği her şey kankai bir de işte arkadaşlarla CS:GO Payday 2 GTA 5 The Forest bir de kendim W3 oynayacagım.
Bu monitörün tepkime süresi çok az tavsiye ederim. Eğer tazeleme oranı daha önemliyse yukarıdaki arkadaşların önerdiği monitörler güzel.

Curved lazım bir de bunun panel IPS mi?

Her şey aklıma gelen gözümün beğendiği her şey kankai bir de işte arkadaşlarla CS:GO Payday 2 GTA 5 The Forest bir de kendim W3 oynayacagım.

CS:GO'da HZ değeri önemlidir.

www.n11.com

Samsung Lc27rg50fqmxuf Crg50 27" 240 Hz 4 Ms Hdmı+dp G-sync Full Hd Curved Monitör Fiya

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı