2000-2300 TL Monitör Önerisi

Ms degerine bakmaman bile gerekiyor. Intel hastasi olmakla MS degeri hastasi olmak birebir ayni, yani ayni derecede saçma. Ben hemen abime şunu vereyim;
.

2060S saglam bir ekran kartidir. Aynı sekilde 2K oynamayacaksan bir anlami olmayan bir ekran kartidir. Piyasada ki en ucuz 2K, 144 Hz monitör budur. QHD ve VA panel. Hem CS hem de hikaye tarzi oyunlari oynayacagin icin ve cebini de yakmamak icin en uygun panel VA panel olacaktir. Bir arkadasta benden once onerdi zaten. Eger baska bir 2K 144Hz en ucuz monitör almak istiyorsan, AOC'un 2, 7klık bir monitöru var. Karar senin.

MS degerine bakmaman bile gerekiyor. Intel hastasi olmakla MS degeri hastasi olmak birebir ayni, yani ayni derecede saçma. Ben hemen abime şunu vereyim;
.

2060S saglam bir ekran kartidir. Aynı sekilde 2K oynamayacaksan bir anlami olmayan bir ekran kartidir.

240 Hz daha iyi değil mi rekabetçi için?

240 Hz daha iyi değil mi rekabetçi için?

İyi ama gerek yok. Tabii unlost gibi bir yayinci degilsen. 2K daha onemli. Sadece FPS oyunlari oynayacak olsaydin 240Hz alman daha iyi olurdu evet. Ama Witcher 3 ve RTX 2060 çiftleşseler 2K çocuklari olurdu gayet net. Kısacası 2K 144Hz yeter de artar iki amaçlı da uygun; hem FPS, hem hikaye oyunlari icin.

MS degerine bakmaman bile gerekiyor. Intel hastasi olmakla MS degeri hastasi olmak birebir ayni, yani ayni derecede saçma. Ben hemen abime şunu vereyim;
.

2060S saglam bir ekran kartidir. Aynı sekilde 2K oynamayacaksan bir anlami olmayan bir ekran kartidir. Piyasada ki en ucuz 2K, 144 Hz monitör budur. QHD ve VA panel. Hem CS hem de hikaye tarzi oyunlari oynayacagin icin ve cebini de yakmamak icin en uygun panel VA panel olacaktir. Bir arkadasta benden once onerdi zaten. Eger baska bir 2K 144Hz en ucuz monitör almak istiyorsan, AOC'un 2, 7klık bir monitöru var. Karar senin.

Kanka bunda G-SYNC açılırmı.

Kanka bunda G-Sync açılırmı.

Kanka G-Sync olur mu bilmiyorum. Ama Free-Sync teknolojisine sahip monitörler G-Sync'de olabiliyor. Donanım arşivinin bir videosu vardı “Free-Sync teknolojisine sahip monitörler G-Sync olabilir mi” diye. Onu izlersen daha net anlarsın. Ama G-Sync aşırı lazım olur mu bilmiyorum. Piyasada G-Sync monitörler çok cep yakıyor.

En iyilerinden ekran kartıyla uyumlu. Yükseklik ayarlı. 165 Hz ve 0.5 ms ve G-Sync.

Stok bitmiş ya 3 gün sonra alacaktım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı