2000-2400TL ile ne yapılır?

AAAkopekAAA

Hectopat
Makaleler
1
Şu anki ekran kartımı ve akıllı saatimi satılığa koydum. Satılınca elimde başlıktaki kadar para olacak. Bu paraya 1660 ekran kartı almayı istiyorum ama emin değilim çünkü 2 sene sonra bir 15000 TLye Gaming laptop alacağım. Sizce ekran kartı almam doğru olur mu? Eğer doğru değilse ne yapabilirim?
Şu anki sistemim:
B360 anakart, 16 GB RAM, i3 8100K, 1050 Ti, 600W PSU (1660 i3 ile biraz darboğaz yapacağını biliyorum ileride işlemciyi değiştiririm)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki ekran kartımı ve akıllı saatimi satılığa koydum. Satılınca elimde başlıktaki kadar para olacak. Bu paraya 1660 ekran kartı almayı istiyorum ama emin değilim çünkü 2 sene sonra bir 15000 TLye Gaming laptop alacağım. Sizce ekran kartı almam doğru olur mu? Eğer doğru değilse ne yapabilirim?
Şu anki sistemim:
B360 anakart, 16 GB RAM, i3 8100K, 1050 Ti, 600W PSU (1660 i3 ile biraz darboğaz yapacağını biliyorum ileride işlemciyi değiştiririm)
Bence biriktir. GTX 1050 Ti 2 sene seni idare edebilecek bir kart.

Zaten laptop alacaksanız ekran kartına neden para harcıyorsunuz ki. Oynadığınız oyunlar üst seviyeyse 1050 Ti sıkıntı çıkarabilir biraz ama LoL, CS:GO falan oynuyorsanız bence almanıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı