2000-2500 TL 2K monitör önerisi

espN

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün bir konu açmıştım 2000 lira monitör önerisi olarak fakat sanırım fikir değiştirme durumundayım. 144Hz monitör almamayı düşünüyordum fakat baktığım 32" monitörler kullanım olarak çok büyük gelebileceğinden 27" monitörlere yönelmem daha mantıklı geldi. Genel olarak 2K 27 inc bir monitör arayışındayım IPS, TN, VA paneller hakkında inanılmaz bir bilgim yok. Rekabetçi oyunlar oynarım fakat esporcu olma gibi bir niyetim yok oyundan keyif almaya bakarım, Office programları kullanan, mühendislik yazımları kullanan, arada dizi film izleyen bir insanım. Hangi paneli tercih etmem gerekiyor? Monitör önerileriniz neler? 27" ve 2K olması benim öncelikli tercihim, 60-75-144 HZ olabilir ama bütçeyi çok da zorlamak istemiyorum.

Kendim bakarken gördüğüm şöyle bir monitör var incelemesini bulamadım. Sizin düşünceleriniz neler?

Estağfurullah, bunun için üyeyim bu foruma :)

GTX 1070'in 2K 144Hz için düşük kaldığını düşünüyorum. (CS:GO ve Valorant gibi hafif rekabetçi oyublar oynuyorsanız başka bir cevabım var*)

Ayriyeten günlük işlerde de iyi bir görüş açısı ve renk zenginliği isteyeceğimden Acer'ı alırdım.

*Yukarıda bahsettiğim farklı cevap ise Samsung. Bu oyunlarda rahatlıkla 144FPS+ alacağınızdan oradaki akıcılık iki monitörün arasındaki renk kalitesi farkından hem çok ama çok daha fazla belli olacaktır (2 kat akıcılık var) hem de daha çok zevk verecektir.

Bu durumda Samsung kesinlikle.

PUBG gibi optimizasyon porblemli/grafiği iyi rekabetçi oyunlarda ise Acer.

Evet Valorant, CS:GO, Rocket League gibi oyunları arkadaşlarımda oynuyorum. PUBG vs. gibi hem optimizasyon sıkıntısı olan hem de battleroyale oyunları oynamıyorum.

Bir sorum daha olacak. VA ya da IPS panel olarak düz bir 144Hz monitör öneriniz var mı? 2K ve 27" olma şartıyla tabii. Samsung Curved olduğu için alternatif olmasını istiyorum.

Evet Valorant, CS:GO, Rocket League gibi oyunları arkadaşlarımda oynuyorum. PUBG vs. gibi hem optimizasyon sıkıntısı olan hem de battleroyale oyunları oynamıyorum.

Bir sorum daha olacak. VA ya da IPS panel olarak düz bir 144Hz monitör öneriniz var mı? 2K ve 27" olma şartıyla tabii. Samsung Curved olduğu için alternatif olmasını istiyorum.
TN panel olmazsa ve Casper gibi dandik markalar olmazsa tek alternatif bu;

Fiyatı malum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı