2000-2500 TL APU sistem önerisi

Bütçe
2000-2500

A 320M giriş seviyesi bir anakart onun yerine B450MH tercih edilebilir

O RAM'ler AMD ve O.C arafında pek iyi değil.
Bunu alıp O.C yaparsan çok daha iyi performans alırsın.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart : Biostar A320MH AMD A320 2933 MHz DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri 401 TL
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşlemci : AMD RYZEN 5 2400G Soket AM4 3.6GHz 6MB 65W 4 Çekirdek Vega 11 GPU | En Ucuzu Akakçe 1338 TL
Ram : Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri x2 580 TL
Depolama : Intenso 3813440 2.5" 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri 236 TL

Fiyat : "2.555" TL

"Siteler güvenli, parçalar kalitelidir. Şahsen dandik parça ve anı sanı bilinmeyen site önermesi yapmam"
işlemci ile anakart uyumsuz değil nasıl uyumsuz bende sonradan farkettim.
A320 anakartlar 4. Nesil işlemci desteklemiyor. Bütçe artarsa da GIGABYTE AMD B450M-H B450 DDR4 M2 PCIE NVME HDMI, D-Sub GLAN AMD AM4 | En Ucuzu Akakçe veya ASRock B450M-HDV R4.0 AMD B450 3200 MHz DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri

Anakart yükseltmesi kolay da bütçe el veriyor mu hocam?

MSI A320M-A kötü bir anakart.
Selam, bende yeni bir bilgisayar aldım. Çok fazla sistem kasa toplama videosu falan izledim. APU almanız performansı düşürüyor.
Muhtemelen tek modül RAM kullanmışsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı