2000-2500 TL arasında Laptop Önerisi

sadistickvlt

Hectopat
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Araştırma yaptım bu konuda fakat bir türlü bir şeye karar veremedim. Neyi beğensem hoşuma gitmeyen bir sorunu ortaya çıkıyor. Bu yüzden de buraya, bu işten anlayan ya da kullandığı bilgisayarı önerebilecek, insanların olduğunu bildiğim için sormak istedim. Alacağım laptop 2000-2500 civarı olacak ama 600'e de çıkabilir bu rakam. Genellikle üniversite hayatımda kullanıcağım. Mütercim tercümanlık okuduğum için bilgisayar çeviri yazılımları ve pdf dosyaları ile dolu olacak o yüzden 1 TB'dan aşağı istemiyorum. Oyunlara sıra gelince WoW, Skyrim gibi oyunları yüksek kalitede kasmadan oynasa yeterlidir benim için. Güncel oyunlarda öyle yüksek performans falan beklemiyorum tabii bu fiyat aralığında. Tavsiyelerinizi bekliyorum yalnız verdiğin tavsiyelerde nedenlerini söylerseniz ya da kullandıysan nelerle karşılaştığınızı belirteniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi performanslı ama ucuz laptop arıyorsan mutlak ve mutlak Toshiba tercih etmelisin. Toshiba laptopum tam 4 yıldır sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Hiç bir zaman bozulmadı ve hiç format atmadım. Toshiba Satellite C850 tercih ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı