2000-2500 TL Ekran Kartı Önerisi

Ventus modeli O.C. yapmadıkça yeterli olacaktır. Burada 3200 TL'ye RTX 2070'den bahsediyoruz. Kronik sorunu olmayan bir model ventus bildiğim kadarıyla. 2 fanı da var ve tasarımı gayet hoş. Tabi bir Gaming X, Rog Strix olamaz ama bu modeller zaten O.C. için birebir. Ventus alırsan ve O.C. yapmazsan bir ısınma problemi yaşamazsın en fazla 75 dereceyi görür ekran kartı.

neden herkes 2060 ya da 1660s önermiş anlamadım. 1080 gibi güzel bir kart 2000-2300 tlye temizi bulunabiliyor ayrıca 2060 dan nerdeyse %20-25 daha iyi performans veriyor

@Sylveon dostum benim anlamadığım RTX 2060 5700XT ile hemen hemen kafa kafaya olan bir kart bildiğim kadar 2K'ya niye gerek yok.
Ekstra olarak Phanteks'in MB511'e göre +ları neler bilgin varsa onu da söyleyebilir misin?

Merhaba,

Aşağıdaki linkte Phanteks P400 A kasasının mesh kasalar arasında havalandırma performası ile ilgili bir karşılaştırma var. Kasanın beyaz modelinde ön meshin yanları kapalı. Bu durum soğutma açısından büyük bir fark yaratmamış yaklaşık 2 derece oynuyor.

Video içinde hem P400 - P400A siyah - P400A beyaz kasaları, ön panelin çıkarılması, arka fanın varlığı gibi durumlar hemde piyasada yer alan diğer kasalar ile karşılaştırmalı test sonuçları verilmiş. Karşılaştırmalarda MB511 bulunmamakla birlikte MB511'ün daha üst modeli olan H500, H500P gibi cooler master kasaları var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Phanteks P400A'nın MB511'den farklarından biri (benim açımdan ilgi çeken nokta) ekran kartının dikey olarak (ilgili aparatı almak şartıyla) takılmasına imkan vermesi . Diğer farklılıkları için kasa inceleme videolarını izlemen faydalı olabilir. Phanteks P400A türkçe inceleme videosu pek bulamayabilirsin ancak bildiğim kadarıyla QP bilişim, corax alpha, inventus firmalarından bilgi alabilir, internet sistelerinden fiyatları karşılaştırabilirsin.

Aşağıdaki video ise P400A modeli ile ilgili başka bir inceleme. İncelemede P400A'nın önceki modeli olan P400'e(kapalı ön panel) yaklaşık 2-3 derecelik bir iyileştirme sağladığı ancak bunun beklentinin altında kaldığı eleştirisi yapılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı