2000-2500 TL Ekran Kartı Önerisi

@Sylveon 3200 alınabilir fiyat dediğiniz gibi 2070S'e kafa tutuyorsa ve 2070S 4000TL civarında fiyatına değer sağ olun yorumlar için. O zaman dediğim gibi 5700XT / 2060S kartlarından en uygun olarak hangisini bulabilirsem alırım ikisi de parasının hakkını verir gibi duruyor.

@Fisikopat 5700 normal ve XT modelleri ve 2060 normal ve s modellerinden en uygun geleni o zaman ki bütçeye ve iyi indirme göre almayı planlıyorum bu 4 ekran kartı da beni fazlasıyla götürür gibi duruyor.

Vatan'dan baktim da simdi, 5700 XT nin Mech'i var ki hic onerilmez, onu alma bence. Fiyati uygun gibi gozukse de.

Bunlar olabilir diye gordum.

Ama sunu da soyleyeyim 5700 XT'nin Gaming X'ini 3K'ya almistim Black Friday'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tüm hepsi için uygun fiyatlı ve alınabilir modelleri bırakıcam siz karar verirsiniz bütçenize göre.

RX 5600 XT:

RTX 2060:

RX 5700:

RTX 2060 Super:

RTX 2070:

RX 5700 XT:

RTX 2060 fiyatları 3000'den başlıyor.

2500'e GTX 1660 Ti alabilirsin.

Eğer bütçeni 3200'e çıkarabilirsen kesinlikle almalısın RTX 2070'i bu fiyata.

@Sylveon kasa için ayrı bütçe ayıracağım dediğim gibi şu an ekran kartı olayım. 1660 Super'e göre her türlü çok daha iyi diyorsanız almayı planlıyorum ama o kadar bir fark yoksa kalan para ile monitöre'de yatırım yapabilirim.

@Msaidzeyrek21 güzel ekran kartı diye biliyorum ama tam fikrim yok ne diyorsunzu 1660 Super'e göre 1100 TL pahalı aradaki farka değer mi performans olarak?

@Lergoooon arada hatrı sayılır bir fark var ama eğer ki performans olarak çok daha iyi etki yapar ve daha uzun ömürlü gider diyorsan olabilir dostum yoksa 1660 Super'de çok ekonomik bir kart.
Cidden arada ki fark fiyata değiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı