2000-2500 TL klavye önerisi

Yavuz_Mirza44

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, kriterlerim: %100 Anti-Ghosting, 1000Hz polling rate, siyah ve Red switch. Özellikle Rampage ve SteelSeries marka arıyorum. Bütçem 2000-2500 TL. Yardımcı olursanız sevinirim, özellikle Rampage.

Arkadaşlar, kriterlerim: %100 Anti-Ghosting, 1000Hz polling rate, siyah ve red switch. Özellikle Rampage ve SteelSeries marka arıyorum. Bütçem 2000-2500 TL. Yardımcı olursanız sevinirim, özellikle Rampage.

İkisi de çöp marka bu fiyat bandında.

Arkadaşlar, kriterlerim: %100 Anti-Ghosting, 1000Hz polling rate, siyah ve Red switch. Özellikle Rampage ve SteelSeries marka arıyorum. Bütçem 2000-2500 TL. Yardımcı olursanız sevinirim, özellikle Rampage.
Hadi SS anlarım da Rampage ne alaka ya?

Al geç bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Rampage'e çöp diyen çok gördüm hayatımda gördüğün en sağlam marka 3 yıllık kulaklığımın anakartı bozuldu gönderdim üretim hatası deyip para almadılar 500 TL'lik kulaklığı 3 yıldır kullanıyorum Mouse'sini 2 yıldır bir kere mağdur etmedi beni.

Özellikle Rampage olmasının nedeni nedir?

Rampage'i birçok arkadaşım kullanıyor hiç sorun yok gördüğüm en sağlam marka sizin fobiniz var eğer kazıklanıyorsam bile iyi ki kazıklanıyorum o kadar sağlam bir marka.

Özellikle Rampage olmasının nedeni nedir?

3 yıllık kulaklığını kullanıyorum anakartı bozuldu üretim hatası deyip değişip para almadılar mosuesini 2 yıldır kullanıyorum 1 kere bozulup bir şey olmadı ve zamanında aldığım dandik ürünler ona rağmen müthiş çoğu arkadaşımda var 1 tane şikayet eden yok aşırı sağlam bir marka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı