2000 - 2500 TL mouse önerisi

Nouwera

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese selam,

Başlıkta belirttiğim bütçeler içerisinde kablosuz bir mouse arıyorum. Şu anda iş için kullandığım Logitech MX Master 3S'i oyunlarda da kullanıyorum ancak ağırlığı bir süre sonra yormaya başladı. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum.

Tutuş stilim palm grip, elim yaklaşık 20 cm. Bu ölçülere ve kullanım tarzıma uygun, FPS odaklı hafif bir kablosuz mouse önerisi arıyorum.

Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Hocam 3S'in ağırlığından öte 125hz olan raporlama hızı bile FPS oyunlarda farkeder. Ben dot skatez takarak speed mousepad'de bile anca iş yaparken yorulmadan kullanırken sizin FPS denemiş olmanız da çok apayrı bir fantezi. 2K/4K raporlamalı, Nordic işlemcili güzel modeller vardı bu fiyatlarda. 2K bile yetiyor raporlamada ama 4K da fena değil. 8K hiç gerekli değil kısaca. Ama almışken Nordic MCU'lu almanızı tavsiye ederim.

Hocam arkadaşımızın kullandığı iş faresi bile 8000 dpi. Ayrıca hem eski sensörlü hem de kronik sorunları olan ve asla o para etmeyen bir fare.

Bu fiyata çok daha kaliteli sensör ve mcu bulunan mouse modelleri bulunabilir gibi geldi bana.

Hocam 3S'in ağırlığından öte 125hz olan raporlama hızı bile FPS oyunlarda farkeder. Ben dot skatez takarak speed mousepad'de bile anca iş yaparken yorulmadan kullanırken sizin FPS denemiş olmanız da çok apayrı bir fantezi. 2K/4K raporlamalı, Nordic işlemcili güzel modeller vardı bu fiyatlarda. 2K bile yetiyor raporlamada ama 4K da fena değil. 8K hiç gerekli değil kısaca. Ama almışken Nordic MCU'lu almanızı tavsiye ederim.

Hocam arkadaşımızın kullandığı iş faresi bile 8000 dpi. Ayrıca hem eski sensörlü hem de kronik sorunları olan ve asla o para etmeyen bir fare.
Daha önce yüksek hz mouse kullanmadım sanırım çünkü ağırlık dışında bir eksi görmedim mouse kullanırken.

Herkese selam,

Başlıkta belirttiğim bütçeler içerisinde kablosuz bir mouse arıyorum. Şu anda iş için kullandığım Logitech MX Master 3S'i oyunlarda da kullanıyorum ancak ağırlığı bir süre sonra yormaya başladı. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum.

Tutuş stilim palm grip, elim yaklaşık 20 cm. Bu ölçülere ve kullanım tarzıma uygun, FPS odaklı hafif bir kablosuz mouse önerisi arıyorum.

Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Bütçe 200 TL çıkarsa MCHOSE A7 Ultra Blue Kablosuz Gaming Mouse
Bütçe çıkmazsa Mağaza sayfası - bütün ürünler burada

Darmoshark M3 Pro Max.

İnceliyorum hemen çok teşekkürler önerileriniz için.

Teşekkürler öneriniz için hemen inceliyorum.

Aktif olarak kullanıyorum bir sorun varsa cevaplamak isterim.

İnceliyorum hemen çok teşekkürler önerileriniz için.

Teşekkürler öneriniz için hemen inceliyorum.
HOcam bu arada daha önce simetrik fare kullanmadıysanız ergo modellere bakın derim. Şu anda da 3S modeli ergo bir model olduğundan belki daha kolay alışırsınız yeni farenize.

Aktif olarak kullanıyorum bir sorun varsa cevaplamak isterim.
Kutu içeriğinden 2.4 Ghz usb dongle çıkıyor değil mi? 8K çıkmadığını gördüm ama 2.4Ghz çıkıyor mu söylenmemiş. Harici olarak mouse de çift tıklama vb sorunlarla karşılaştınız mı bugüne kadar?

HOcam bu arada daha önce simetrik fare kullanmadıysanız ergo modellere bakın derim. Şu anda da 3S modeli ergo bir model olduğundan belki daha kolay alışırsınız yeni farenize.
Elimin boyutuna uyacak bir asimetrik tasarımlı mouse bulamadım bu fiyat bandında o sebeple simetrik tasarımlı mouse bakıyorum şu anda. Eğer kaliteli bir ergo model bulabilirsem direkt ona yönelirim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı