Dostum ben zaten 240 gb ssd ve 1 tb hdd bulunduran bir sistem topladım vatan bilgisayardan ekran fotoğrafı yukarıda, bakabilirsin. Ve herhalde sistemi isteyen arkadaş bu konularda pek bilgi sahibi değil herhalde çünkü 1tb ssd şuan için 5 6 bin tl lik sistemler için bile biraz fazla.

Gerçekten bunları gördükçe sinirleniyorum. Hiçbir bilgi sahibi olmadan "Oyun pc toplama" adında açılan bir sürü konu var. Siz şimdi diyosurnuz ki, "4gb ekran kartı" ben size 50gb gt 730 önersem yine bir işinize yaramıyacak (Gt 730'u kotülemiyorum, illaki sisteminde olan vardır, sadece örnek). İslemci en az 3.5 ghz, ama hangi, ne tür, nasıl bir işlemci? 16gb ram. Çoğu insan Ramlerin çok fazla takınca bilgisayarı uçuracağını sanır. Asla öyle bir durum yok. Millet Ramla kafayı bozmuş. Technopat'ın 2500tl sistem toplama önerisi var oraya bakabilirsiniz. Ekran kartıni Rx460 ile değiştirin(Bu yazdıklarım sadece size özel değil).

ArifDGN kusura bakma ama dalga geçmiyosundur umarım. Güç kaynağı almışsın ve içinde güç kaynağı olan bir kasa tercih etmişsin. 2133MHz anakart için 2666MHz Ram önermişsin. Böyle bir bütçeye 240GB SSD aşırı lükse kaçıyor. Son olarak ise RX460 ve RX470 gibi kartlar varken GTX950 artık alınmaz.

Kasa konusunda dikkatsizliğime gelmiş kusura bakma haklısın, dostum bu sistemin çoğu parçasını sistem tavsiyeleri bölümünden aldım GPU, RAM, anakart birebir aynısı. Ayrıca dostum, GTX950 RX 460'dan daha iyi RX 470 de GTX 950'ye göre hala daha 300 400 tl civarı daha pahalı.

Bence FX 9590 5GHz ve r7 370 almalısın 4 cigolayt o da. Hemi de GTA 5 ultrada 90FPS veriyomus arkadaşı da var benim efso sistem.
Şaka bir yana bakkal diye tabir ettiğimiz insanlar sağ olsun, insanlar da onlar sayesinde en iyisini bu zannediyorlar, bu işten daha çok ekmek yiyecekler.

2566tmonitördahil.png

Monitör dahil değilse monitörü çıkar ekran kartını Rx 470 yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı