2000-2500 TL Telefon Önerisi

Hocam Çoğu kişi öneriyor Xiaomi Redmi Note 7'yi ancak ben tasarımını çok beğenmiyorum. Ekran gövde oranı bana düşük geldi. A50'nin hem ekran gövde oranı daha fazla hem gözüme daha hoş gözüktü. A50 RAM bakımından daha yüksek bunun yanında Redmi Note 7'nin kamera çözünürlüğü daha yüksek ancak kamerayla pek bir işim yok.İşlemci farkı var ama çok büyük bir performans farkı yok gibi. Redmi'nin bilmediğim başka bir farkı var mı?Bir de A50'nin antutu puanı daha yüksek.
 
Honor Play tavsiye ederim. Mate 10 Pro - P20 - P20 Pro - Honor 10 gibi geçen senenin amiral gemileri ile aynı işlemciyi kullanıyor. GPU Turbo gibi ek yazılımlar ile tatmin edici bir oyun performansı var. Ayrıca bu fiyat aralığındaki diğer cihazlara kıyasla Yekpare Alüminyum olduğu için çok fazla ısı sorunu yaşamazsınız.

Alternatif olarak Bütçenizi 200 TL yükseltme şansınız varsa LG G7 ThinQ alınabilir. Su-Toz direnci - S9 Kalitesinde Kamerası ve Snapdragon 845 işlemci ile Amiral gemisi tecrübe elde edersiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı