2000-2500 TL telefon önerisi

Maalesef Xiaomi deneyiminiz olmadığı fazlasıyla ortada. Arayüzü bugtan geçilmiyor. Ayrıca P40 Lite'ta Google yoksa ne olmuş, Huawei mobil servisleri gayet iyi. En azından Google hizmetleri gibi RAM'in %50'sini kullanmıyor.

Google servislerini olmaması bence de kötü değil ama bazıları için önemli olduğu için söyledim. Arkadaşım aldı şu an kıvranıyor her şeyi Google'da olduğu için.
Evet yeni Xiaomi'leri kullanmadım ama Redmi Note 4 ve mi Note 3 ve mi 9 t kullandım arayüzü gayet akıcı bug varsada güncelleme ile genelde hallediliyor ve birkaç bug almamak için sebep değil bence.
M20 yeterli olacaktır.
O fiyata alınmaz.

Hayatınızda hiç kullanmadığınız telefonlara neden çöp diyorsunuz onu anlamıyorum.
Xiaomi telefonları gayette kullandım. Haklı olarak çöp diyorum merak etmeyin bilgisizce marka kötüleyenlerden değilim.

Konu sahibi oyun oynamayacakmış. M20 gayette yeterli olacaktır. Daha fazla Xiaomi fanboyları ile tartışmaya girmeyeceğim. Hadi eyvallah.

Google servislerini olmaması bence de kötü değil ama bazıları için önemli olduğu için söyledim. Arkadaşım aldı şu an kıvranıyor her şeyi Google'da olduğu için.
Evet yeni Xiaomi'leri kullanmadım ama Redmi Note 4 ve mi Note 3 ve mi 9 t kullandım arayüzü gayet akıcı bug varsada güncelleme ile genelde hallediliyor ve birkaç bug almamak için sebep değil bence.

O fiyata alınmaz.

Google servisleri sonradan kurulabiliyor. Birkaç bug olsa niye yazayım :) bir de MIUI standart ikonları çok soluk renklerde, bilmiyorum daha renkli olunca telefona canlılık katıyor.

O zaman size iğrenç arayüzlü, leğen plastiğinden yapılmış, kronik ekran sorunlu ve güncelleme alınca şükredeceğiniz telefon ile iyi günler.

Kendim kullandığım A10S telefona aldıktan 1 ay sonra Android 10 güncellemesi geldi. Bütün bugları fixlemişler ve performansı arttırmışlar. Ama size göre olur mu zamzung çöööööp.

1 Güncelleme alarak köşenizde oturun o zaman bakalım bir dahaki güvenlik güncellemeniz ne zaman gelecek.
Ben Honor kullanıyorum ve Max 2 ayda bir güvenlik güncellemesi alıyorum ve Xiaomi'de veriyor. Zamzungun telefonları zaten gerçek cam kesinlikle geri dönüşümlü plastiği değil ucuz telefonları. Ve arayüzüde hiç RAM yemiyor ve yavaşlamıyor.

Ha bir de RAM var. Xiaomi RAM basıp kasa kalitesinden bir haber olduğundan millet bunu bilmiyor ve kağıt üzerindeki bilgilere dayanarak alıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı