2000-2500 TL telefon önerisi

Anlıyorum telefonu A71 ile Mi9 t arasında seçim yapacağım peki Bluetooth kulaklık olarak bir öneriniz var mı? 400 TL üstünü göremem bu arada kulak içide olabilir diğer şekilde de olabilir.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim eğer seni yormayacak ise telefonun sana göre artı ve eksi yönlerini söyleyebilir misin?

Tabii.
Artıları:
+Tam ekran olması
+Tasarımı
+Pil ömrü (MIUI 11'den sonra pil performansı biraz düştü ama illaki yeni güncelleme ile düzelteceklerdir.)
+AMOLED ekran
+Ekran içi parmak izi okuyucu
+Kamera (Ben kamera çok kullanmıyorum ama iki kamera da gayet başarılı)

Eksileri:
-SD Kart girişi yok
-İşlemci iyi ama oyunlarla daha tam olarak optimize değil
-Suya ve toza dayanıklılık sertifikası yok

Tabii.
Artıları:
+Tam ekran olması
+Tasarımı
+Pil ömrü (MIUI 11'den sonra pil performansı biraz düştü ama illaki yeni güncelleme ile düzelteceklerdir.)
+AMOLED ekran
+Ekran içi parmak izi okuyucu
+Kamera (Ben kamera çok kullanmıyorum ama iki kamera da gayet başarılı)

Eksileri:
-SD Kart girişi yok
-İşlemci iyi ama oyunlarla daha tam olarak optimize değil
-Suya ve toza dayanıklılık sertifikası yok
Teşekkür ederim bilgiler için değerlendireceğim bunları

@BERWAR @aKuu @Caranthir Ar Feiniel arkadaşlarım az önce şöyle bir bakayım dedim de gözüme Xiaomi Mi 8 takıldı tam 3000 TL A71 ise 3079 TL.
Düşüncelerinizi merak ediyorum ne önerirsiniz bu gece siparişi vermek istiyorumda almışken en az 4 yıl idare etmesini istiyorum Xiaomi'de SD845 var.
Dizi izlemeyi çok sevdiğim için A71 ekranı çok hoşuma gitti ve daha yeni bir telefon yazılım desteğini daha uzun süre elinde tutar gibi geliyor.

Mi 8 modeli artık güncelleme almayacak, güncelleme önemli değilse tercih edebilirsin. Donanım ve performans olarak Mi 8, A71 modelinden daha üstün. Batarya, ekran, RAM avantajı var. Kamera olarakta büyük ihtimal A71 modelinin gerisinde kalacaktır Mi 8. MP'ye aldanmamak lazım, Mi 8 daha iyi de olabilir, testlere bakmadığım için net bir şey diyemem bu konuda.

Mi 8 modeli artık güncelleme almayacak, güncelleme önemli değilse tercih edebilirsin. Donanım ve performans olarak mi 8, A71 modelinden daha üstün. Batarya, ekran, RAM avantajı var. Kamera olarak da büyük ihtimal A71 modelinin gerisinde kalacaktır mi 8. MP'ye aldanmamak lazım, mi 8 daha iyi de olabilir, testlere bakmadığım için net bir şey diyemem bu konuda.

SD730 ile büyük ve kaliteli güzel bir ekran batarya konusunda A71 biraz daha üst kaliteli gibi, işlemci olarak geride kalsa bile A71 önümüzdeki yıllar içinde hala güncelleme alacaktır diye düşünüyorum ve güncelleme alan bir telefon illaki eksik yanlarını kapatır sizce alınır mı bu arada M31 modeline baktım telefon güzel duruyor ama kalın ve zarif değil ben M31 batarya konusunda o kadar geri kalacağını pek düşünmüyorum SD730 büyük ihtimalle Samsung'un kendi işlemcisinden çok daha iyi bir pil performansı sağladığı için açığı az da olsa kapatır gibi geliyor eğer sizde A71 iyi telefondur uzun yıllar götürür diyorsanız alayım ama daha iyi bir seçenek varsa tabii ki dinleyebilirim onu da.
Onun dışında Anker Q10 kulaklığı hakkında bir bilginiz var mı 60 saat pil ömrü diyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı