Bence çok iyi hemde fiyatı inmiş.![]()
Logitech G Pro LoL Özel Serisi Brown Switch İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro LoL Özel Serisi Brown Switch İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro LoL Özel Serisi Brown Switch İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lol temalı olduğu için bana göre değil. Teşekkürler yine de.![]()
Logitech G Pro LoL Özel Serisi Brown Switch İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro LoL Özel Serisi Brown Switch İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro LoL Özel Serisi Brown Switch İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
LoL temalı ve brown switch olduğu için bana göre değil. Teşekkürler yine de.
Tactile switch ne kadar sessiz olabilir?Brown swicth sessizdir.
Ek olarak Ek75 Pro önerebilirim ama firmanın aşırı ilgisiz olduğunu garanti yok gibi değerlendirmeniz gerektiğini belirteyim.2000-2500 TL bütçe ile mekanik bir klavye arıyorum. Sessiz switch ve TKL olması tercihimdir.
%100 olarak hangi klavyeyi tavsiye edersin?Tactile switch ne kadar sessiz olabilir?
Ek olarak Ek75 Pro önerebilirim ama firmanın aşırı ilgisiz olduğunu garanti yok gibi değerlendirmeniz gerektiğini belirteyim.
![]()
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.