Benim attığım sistem daha iyi.
Senin attığın sistem 3500 TL benim attıgım 2600 TL dalgamı geçiyorsun? Adamın istediği fiyat belli.
Benim attığım sistem daha iyi.
Eğer geleceğe yönelik almak isterseniz 1. sistemi seçin çünkü B450M anakart ile overclock yapabilirsiniz ve orta düzey bir kart alırsanız darboğaz olmaz.Bütçeyi geçiyorlar fakat 200 TL eklemenize gerçekten değer.
![]()
AMD Ryzen 5 3350G 3.6GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
Teknobiyotik A2 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, GT1030 2GB, 8GB DDR4 Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
8 GB daha ekle güzel bilgisayar.
Düşük ayarlarda 60 FPS mümkün.Bu fiyata düzgün GTA 5 Online oynayamazsın ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.