2000-3000 TL arası klavye önerisi

Bütçe
2000-3000

KOZBEY22

Centipat
Daha fazla  
MCHOSE G75 Pro Black alacaktım ama Gaming.Gen.TR TR de stoğu bitmişti bayağı bekledim 2 ay civarı. Hatta daha fazla oldu. Başka bir klavye önerisi bekliyorum ya da bu klavyeden de olabilir ama başka sitelerde daha pahalıydı gördüğüm. Önerileri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MCHOSE G75 Pro Black alacaktım ama Gaming.Gen.TR TR de stoğu bitmişti bayağı bekledim 2 ay civarı. Hatta daha fazla oldu. Başka bir klavye önerisi bekliyorum ya da bu klavyeden de olabilir ama başka sitelerde daha pahalıydı gördüğüm. Önerileri bekliyorum.

Fiyatı biraz gereksiz artmış ama değerlendirilebilir siyah gradyan arıyorsan.

Silent switch arıyorsan buna bakabilirsin.

Bunun da sağ üstteki üç tuşunu çıkarıp ekran ve knob takabiliyorsun.

Son olarak bunun switchleri diğerlerinin bir tık altında kalıyor ama fiyatı diğerlerine göre daha uygun ve üst çerçevesi plastik değil de aluminyum alaşım.

Fiyatı biraz gereksiz artmış ama değerlendirilebilir siyah gradyan arıyorsan.

Silent switch arıyorsan buna bakabilirsin.

Bunun da sağ üstteki üç tuşunu çıkarıp ekran ve knob takabiliyorsun.

Son olarak bunun switchleri diğerlerinin bir tık altında kalıyor ama fiyatı diğerlerine göre daha uygun ve üst çerçevesi plastik değil de aluminyum alaşım.

https://www.beastespor.com/product-page/beast-75-mekanik-klavye
Bu güzel gibi geldi
AK870 Plus 3 Bağlantı Modlu Mekanik Klavye RGB- Avocado Switch bu da güzel gibi bilemedim
https://www.hepsiburada.com/beast-e...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.36.8 hatta bu da iyimşi gibi incelemem lazım bir de bunlar Türkçe değil ya uygulamadan falan Türkçe harf atayabiliyor muyuz?

Türkçe harf atamana gerek yok hocam. Zaten senin bilgisayarındaki dil değişmiyor, sadece klavyenin üstündeki dil ingilizce kalıyor.

Bunu en basit küçük bir örnekle anlatabilirim.

1765659748812.png

Mesela sen bu tuşa bastığın zaman ekranında oradaki noktalama işareti yerine Ş harfi yazacak.

1765659806198.png

Başta da dediğim gibi önemli olan klavyenin üstündeki değil buradaki seçili olan dil.

Onun en büyük özelliği silent switchler sayesinde sıfır ses olması. Klavyede hiç ses sevmeyenler için güzel bir ürün ama hafif tok ve hoş bir sesi olsun diyorsan attığım diğer modellere bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı