2000-3000 TL monitör önerisi

Bütçe
3000
Estağfurullah hocam. Marka bu forumda olsun başka forumlarda olsun kötüleniyor. Sürü psikolojisi ile hareket etmiyorum ama bu markaların monitörleri her ne kadar IPS panel yüksek tazeleme hızları vaad ediyor olsa da uzun vadede çok kötü monitörler. Özellikle ghosting konusunda iğrençler. Daha Samsung gibi dev markalar bile halen ghosting sorununu adam akıllı çözebilmiş durumda değiller kaldı ki gamepower gibi merdiven altı markalardan düzgün monitör beklemek saçma. Ölü piksel sorunları vs. hiç bahsetmiyorum bile. Aldıktan en geç 7-8 ay sonra ekran ölü pikseller çoğalmaya başlayacak zaten. Görüntü kaliteside kaliteli değil. Model üzerindende olsa marka üzerindende olsa gamepower gibi markalara yanaşılmaz. Monitör markaları LG, ViewSonic, Samsung, AOC gibi markalardan olmalı. Monitör sonuçta bu. Görüntü kalitesi için alıyoruz.
Ben bilim ilim tecrübe diyorum siz hala post kasıyor gibi mesnetsiz cevap yazıyorsunuz. Öyleki kimseye al demedik dayatmadık. Varsa tecrübeleriniz paylaşın sadece yorumlayacaksanız 25 yıldır okuyorum zaten. İyi forumlar.
 
Ben bilim ilim tecrübe diyorum siz hala post kasıyor gibi mesnetsiz cevap yazıyorsunuz. Öyleki kimseye al demedik dayatmadık. Varsa tecrübeleriniz paylaşın sadece yorumlayacaksanız 25 yıldır okuyorum zaten. İyi Sosyaller.

Bilim ilim falan demiyorsun karşına çıkan en ucuz monitörü atmışsın. Neden iğrenç markalar olduğunu noname Çin malı markalar olduğunu anlatmaya çalışıyorum kendi egonu tatmin etmek için dislike butonuna basıyorsun. 25 yıldır okuyan adam 1-2 bu monitörleri alıp da pişman olan adamları illa görmüştür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilim ilim falan demiyorsun karşına çıkan en ucuz monitörü atmışsın. Neden iğrenç markalar olduğunu noname çin malı markalar olduğunu anlatmaya çalışıyorum kendi egonu tatmin etmek için dislike butonuna basıyorsun. 25 yıldır okuyan adam 1-2 bu monitörleri alıpta pişman olan adamları illa görmüştür. Siz bu cehaletle gidin noname çin malı markalar kullanmaya devam edin.
Kardeşim yazdıklarına dikkat et öfkenide kontrol et. Garantili sıfır kutusunda bir ürüne sadece internette okuduklarından yola çıkarak linç yapıyorsun Al-sat sitelerden 2.el monitor alıyor kullanıyorsun.. burda övüyorsun.. ben sana övdüğün markaların milyon tane olumsuz yorumunu paylaşırım. Forum olması hasebiyle sağlıklı iletişim kuramıyoruz. Dislike konusundada yanıldın bak şimdi adabı muaşeret içinde yazdığım yoruma o bahsettiğin egoyla ilk dislike'ı atanda sensin bu arada.. ne derler ainesi iştir kişinin lafa bakılmazmı? :] söz konusu monitorle alakalı 1 tane sipariş verdim gelince gerekli test ve karşılaştırmaları yapar paylaşırım. yeni monitorun hayırlı olsun bu arada gelince güzel bir sağını solunu sil çiziği kırığı patlağı çıkığı yoksa sorana sıfır aldım dersin. e yoklukta keçi abdurrahman çelebi.. İyi forumlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı