2000-3000 TL yol bisikleti önerisi

Ilgaz Ertekin

Femtopat
Merhabalar, son zamanlarda bisiklet sürmeye daha fazla vakit ayırdığım, daha fazla sevdiğim ve orta-uzun yollar yapmaya başladığım için dağ bisikletinden yola geçmeye karar verdim ve 3000 TL'ye kadar bütçem var. Lütfen bütçeni şu kadar arttır şunu al veya bu fiyata alma para biriktir daha iyisini al gibi şeyler yazmayın. Bildiği modeller olan teknik özellikleriyle beraber bisikletin modelini yazarsa sevinirim. Şu anda aklımdaki modeller: Carraro cr-race 011, kron RC 1000.

2.el tecrübesi olan tanıdıklarımın hepsi ASLA 2.el yol bisikleti almamamı söylüyor, hassas bir alet olduğu için çok fazla problem çıkıyormuş.
Ağırlığını biliyorsan onu da söyleyebilir misin

Ayrıca
Ayrıca claris aşağısını alma karbon maşa veya karbon hiçbir şeye ihtiyacın yok. İleride para harcamayacaksan tekerleri kaliteli olsun.
2.el tecrübesi olan tanıdıklarımın hepsi ASLA 2.el yol bisikleti almamamı söylüyor, hassas bir alet olduğu için çok fazla problem çıkıyormuş.

Ağırlığını biliyorsan onu da söyleyebilir misin
Ben de çöp al demedim düzgün bakımlı veya birkaç kere kullanılıp kenara kaldırılmışları tercih et diyorum zaten.

Ayrıca

Ayrıca claris aşağısını alma karbon maşa veya karbon hiçbir şeye ihtiyacın yok. İleride para harcamayacaksan tekerleri kaliteli olsun.

Ben de çöp al demedim düzgün bakımlı veya birkaç kere kullanılıp kenara kaldırılmışları tercih et diyorum zaten.
Tamam 2.eli de düşünücem, o fiyatlara 2.el bildiğin model varsa yazabilir misin.

Ayrıca

Letgoya ve sahibindene bakıyorum ama kendi şehrimde pek bir şey bulamadım, 2.el bisiklet alabileceğim başka site var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı