2000-3000TL Sistem Toplama

Oyun oynayacak mısın

eğer oyunda oynayacaksan arkadaşımızında bulduğu gibi o sistem olur.

Ses kartı gerekirse tak asusun 250 tl ye var . 16 gb ram al r5 2600 al çekirdek perfonması birazda oyun oyniyim apex pubg fortnite gibi oyunlar oynarımda dersen

3000 tl yi aşar gibi oyunda oynamak istersen

@Raixton en son aşağıda belirttiğim mesajdaki sistemi almayı düşünüyorum. Şuanda fazla nakitim olmadığından sisteme ekran kartı eklemedim. 2-3 ay sonrasında ekran kartını da alacağım. Ayriyetten çok oyun oynamıyorum. Arada CS:GO falan ekran kartı alana kadarda oynamam diye düşünüyorum...

@MenT4LisT sizin önerdiğiniz sistemi tekrardan gözden geçirdim ve işlemciyi amd ryzen 5 2600 ve yukarda dediğiniz B450M ana kartını seçtim. Şuanda son durum bu şekilde sistemi önerir misiniz?

Kardeşim hazıranın sonuna kadar ryzen 3.seri gelcek r5 3600 g alın 8/16 threads baya iyidir 1500 tl olcaktır tahminen , r5 3600g navi gpu bulunduruyor 20 navi biliyorum galiba öyledi pek hatırlamıyorum onu alınız cs go oynatır çok rahat, 16gb ram alın 650 tl ye 3000 mhz anakartta m.2 ssd bulunduran bir anakart yani fiyat olarak 500 tl gigabytenın b450m s2h var onu alın.m.2 ssd alın sizi baya rahatlatacaktır 240 gb lık bir ssd işinizi görür , psu 500w veya 600 w alablirsinz kasatı istediğiniz takablirsiniz toplam 3400 tl bişey yapar bekleyin sabredin ağustosa kadar çünkü dolar düşüşe geçmeye başlayacak gibi duruyor o zamanda 200 300 tlde ucuzlar alabilirsiniz m.2 ssd ve 16 gb ram alın kesinlikle böyle yapın

Kardeşim hazıranın sonuna kadar ryzen 3.seri gelcek r5 3600 g alın 8/16 threads baya iyidir 1500 tl olcaktır tahminen , r5 3600g navi gpu bulunduruyor 20 navi biliyorum galiba öyledi pek hatırlamıyorum onu alınız cs go oynatır çok rahat, 16gb ram alın 650 tl ye 3000 mhz anakartta m.2 ssd bulunduran bir anakart yani fiyat olarak 500 tl gigabytenın b450m s2h var onu alın.m.2 ssd alın sizi baya rahatlatacaktır 240 gb lık bir ssd işinizi görür , psu 500w veya 600 w alablirsinz kasatı istediğiniz takablirsiniz toplam 3400 tl bişey yapar bekleyin sabredin ağustosa kadar çünkü dolar düşüşe geçmeye başlayacak gibi duruyor o zamanda 200 300 tlde ucuzlar alabilirsiniz m.2 ssd ve 16 gb ram alın kesinlikle böyle yapın
Dolar düşüne geçecek diye bekledim bekledim bekledikçe yükseldi o yüzden beklemek istemiyorum :(
Kullanacağın programlar ekran kartı önemi taşımıyor yanlış bilmiyorsam. Ekran kartından kısıp işlemciye koymak daha mantıklı bu durumda.
Ekran kartını da 2-3 ay sonrasında almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
@MenT4LisT sizin önerdiğiniz sistemi tekrardan gözden geçirdim ve işlemciyi amd ryzen 5 2600 ve yukarda dediğiniz B450M ana kartını seçtim. Şuanda son durum bu şekilde sistemi önerir misiniz?
Öneririm.Geleceğe dönük bir yatırım olur.
Türkiye ABD`nin dediğini yaparsa dolar iner. Rusya`ya doğru yönelirse fiyasko :d

Sisteme 1 ssd 1 hdd takacağım. İleriye dönük ssd'yi 2ye çıkarmayı ve 1 hdd daha eklemeyi düşünüyorum. RX570 de ekleyeceğim sisteme güç kaynağı yeterli olur mu?
2 SSD almanın anlamı yok. RX 570 falan alıcaksanız High Power 500W 80+ veya Aerocool 500W 80+ almanız daha düzgün seçim olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı