2000 liraya sistem tavsiyesi

Konudan fazla çıkmak istemem ama bir şey sormak istiyorum, ucuz sistem toplayanlara neden Xeon X3440 pek önerilmiyor acaba. 170 lira ve GTX 1070 besliyor. Gerçekten besliyor. Tek sorunu H55 anakart gerektirmesi o da kabul edilebilir gibi. Sonuçta 300 lira ve DDR3 RAM kullanıyor. Fazla bilgim yok bu konularda meraktan soruyorum bir kötülüğü mü var.

Cunku sene 2021 oluyor bahsettigin islemci 2009 model. Ömrünü tamamladi bu satten sonra beklentiniz olmasın artik o tarz işlemcilerden.

Yukarıdaki arkadaşların dedikleri gibi APU yani kendi içerisinde görüntü saglayici içeren islemcilere yonelin.
Bunlarin da 2*8 3000-3200 GHz RAM ile besleyin. 4 GB ramlarde artık ömrünü tammaladi bu satten sonra para verilmez.
İslemci R3 2200G sizin butceniz için yeterli.
RAM'larin markasinin hiçbir onemi yok en ucuz olani alin. 2 tane 8 GB RAM bulun 2.el almak mantikli fakat tek kullanıcıdan alin farkli RAM'lari alırsanız sıkıntı cikar.
Anakart klasik S2H alin.
Kasayi yine uygun bir şey secin kalan butceye gore zaten diger parçaları dedigim şekilde temin edip tekrar bütçeye gore kasa da tavsiye isteyebilirsiniz.

Cunku sene 2021 oluyor bahsettigin islemci 2009 model. Ömrünü tamamladi bu satten sonra beklentiniz olmasın artik o tarz işlemcilerden.

Yukarıdaki arkadaşların dedikleri gibi APU yani kendi içerisinde görüntü saglayici içeren islemcilere yonelin.
Bunlarin da 2*8 3000-3200 GHz RAM ile besleyin. 4 GB ramlarde artık ömrünü tammaladi bu satten sonra para verilmez.
İslemci R3 2200G sizin butceniz için yeterli.
RAM'larin markasinin hiçbir onemi yok en ucuz olani alin. 2 tane 8 GB RAM bulun 2.el almak mantikli fakat tek kullanıcıdan alin farkli RAM'lari alırsanız sıkıntı cikar.
Anakart klasik S2H alin.
Kasayi yine uygun bir şey secin kalan butceye gore zaten diger parçaları dedigim şekilde temin edip tekrar bütçeye gore kasa da tavsiye isteyebilirsiniz.

Niye ömrünü tamamlamış olsun ki. Az önce 1300 liraya topladığım PC ile tüm ayarlar Ultrada Witcher 3 oynadım. GTX 770 ekran kartının kullanımı %99'a sabitlendi anlaşılan yetmiyor ultraya, o yüzden fps 25 lere kadar düştü. fakat işlemci hala %45'de sabitti kullanımı üstelik daha overclock bile yapmadım kule soğutucu almış olmama rağmen. Eski olduğu konusunda çok haklı olsanızda performansı yüksekse eski olması kime zarar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı