2000 model Opel Astra 1.6 Cd alınır mı?

2007 model 1.7 CDTI combo'muz var, 10 senedir bizde. Hem aile arabası olarak hem de iş makinelarını taşıma amaçlı kullanıyoruz. Babam arabayı biraz hor kullanıyor ve biraz bakımsız ama hala bana mısın? Demedi. 10 sene içinde yağ soğutucu, motor takozu bir de devirdaim borusu değişti.

290.000 kilometrede.

Arabanın motoru inmişmi demek istemiş.
Anladım hocam, yok hocam işlem olmamış.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dizel-aile-araci-1112202426/detay bu var ama ağır hasarlı.

Birde km ile ilgili sıkıntı yapma bizimki 380 binde ama sorun çıkarmıyor. Tabi bazenleri tüm arabalar gibi 1-2 sıkıntı çıkarır ama normaldir.
Hocam ikiside sıkıntılı duruyor. Bu bahsettiğim araç da güneş yanıkları dışında estetik olarak sorun yok gibi.

Anladım hocam, yok hocam işlem olmamış.

Hocam ikisi de sıkıntılı duruyor. Bu bahsettiğim araç da güneş yanıkları dışında estetik olarak sorun yok gibi.

Yani para ekleyebilirseniz başka araba yönelmenizi öneririm. Her ne kadar Opel iyi bir araç olsa da satmaya çalıştığınızda çok zorluk çekersiniz. Hem model yılı eski, hem km çok fazla hem de çok kullanırsanız motor değişimi olur gibi.

Yani para ekleyebilirseniz başka araba yönelmenizi öneririm. Her ne kadar Opel iyi bir araç olsa da satmaya çalıştığınızda çok zorluk çekersiniz. Hem model yılı eski, hem km çok fazla hem de çok kullanırsanız motor değişimi olur gibi.
Pek sık kullanacağımı düşünmüyorum. Aslında benim şuan Max bütçe 300 idi. Hatta nakit 250 var. 300 zorlarım diyordum. O sebeple şuanki bütçeden daha da çıkamayacağım gibi. Yoksa 1 ay önce 2004 Honda Accord almayı düşünmüştük 400K ya ama askerlik ödediğim için kaçırmıştım onu.

Linea düşünür müsün o paralara düzgün linea olabilir, 1.3 Multijet de güzel motor.
Yok hocam Fiat uzak olsa iyi olur. Arkadaşlar soğuttu araçtan. Ben ne güzel 220 bine Palio alcaktım :D

Ayrıca o fiyatlara düzgün Linea bulacağımı da sanmıyorum.

Opel Corsalara da bakmanı öneririm. Bu son önerimdi 😀.
Valla hocam artık ekspertiz sonuçlarına kaldı gibi. Şuan araç bakmıyorum. Yaklaşık 2 aydır araç alacağım :D Accord, Palio, 206 derken en mantıklı bu oldu gibi.
Sadece elimdeki alınır mı onu merak ediyorum. Acemiyim ve sanayi, motor falan anlamam. Beni max 2 yıl götürse iyi olur. Mevcut borçlar biter yeni modele geçiş yaparım.

Pek sık kullanacağımı düşünmüyorum. Aslında benim şuan Max bütçe 300 idi. Hatta nakit 250 var. 300 zorlarım diyordum. O sebeple şuanki bütçeden daha da çıkamayacağım gibi. Yoksa 1 ay önce 2004 Honda Accord almayı düşünmüştük 400K ya ama askerlik ödediğim için kaçırmıştım onu.

Yok hocam Fiat uzak olsa iyi olur. Arkadaşlar soğuttu araçtan. Ben ne güzel 220 bine Palio alcaktım :D

Ayrıca o fiyatlara düzgün Linea bulacağımı da sanmıyorum.

Valla hocam artık ekspertiz sonuçlarına kaldı gibi. Şuan araç bakmıyorum. Yaklaşık 2 aydır araç alacağım :D Accord, Palio, 206 derken en mantıklı bu oldu gibi.
Sadece elimdeki alınır mı onu merak ediyorum. Acemiyim ve sanayi, motor falan anlamam. Beni max 2 yıl götürse iyi olur. Mevcut borçlar biter yeni modele geçiş yaparım.
Aracı aldın mı?

Aracı aldın mı?
Yok hocam almadım. Arabada ekstra sorunlar varmış. Kendisi ile buluşmadık da. Söylediğine göre araçta birkaç şey çıkmış. Ortak tanıdığımıza mahçup olmamak için satmaktan vazgeçtiğini söyledi.

Acaba diyorum, eski model almak yerine, taşıt kredisi çekip 500-600 arasında, en az 2015 model bir araç mı alsam? Mesela 600e seat ibiza gördüm. Krediyle al falan derken maliyet 730-750 oluyor.

Var mı önerin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı