2000₺ monitör önerisi

Zelasis

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle sistemim biraz dengesiz bir sistem.
Ekran kartı: MSI NVIDIA GeForce GTX 960 4 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.

Şu an kullandığım: LG 21.5" 5ms 60Hz, modelini bilmiyorum oyunla alakası olmayan bir monitör.
Genellikle Valorant oynuyorum dizi, film izliyorum.
Yüksek ayarlarda 120-200 FPS arasında alıyorum.
Bütçe konusunda maksimum 2500₺'ye çıkabilirim ama gerek var mı orasını ben de bilmiyorum.

2500₺'ye 144Hz ve 1ms olan Samsung Odyssey G5;
İlgimi çekti fakat ghosting ve ışık sızması türü şeyler duydum.
Ama bu kadar çıkmama gerek var mı? Kararsızım.
144Hz olan ve daha ucuz olan modeller de var.
Mesela;
240Hz olarak;
Bu var.
240 Hz almak mantıklı mı bu sistem için bilemiyorum.
Siz ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci önerdiğiniz AOC modeli gayet uygun olur. GTX 960 için daha fazlasına gerek yok bence. Ama Valorant olduğu için Max 144Hz kabul edilebilir. Ayrıca isterseniz atacağım linkteki ürünü de alır sonraki sisteminizde de kullanabilirsiniz. LG 27GL650F-B: 27'', UltraGear, 1ms MBR, 144hz, RADEON FreeSync™, Pivot: Amazon.com.tr

Düzenleme: Fakat şunu eklemem lazım eklediğiniz AOC monitörün fiyatı özelliğine göre yüksek. Ben olsam o ürüne 1.500'den fazla vermezdim.

Son düzenleme:
Hocam 240Hz eğer profesyonel değilseniz boştur. rekabetçi oyun oynuyorsunuz. 144 ile 165Hz sizin için iyidir.
Ama bu kadar çıkmama gerek var mı? Kararsızım.
144Hz olan ve daha ucuz olan modeller de var.
Mesela;
Bu cidden idealdir. 144hz,IPS,24 inç cidden iyi. 165Hz isterseniz;
AOC 23,6" C24G2U 165 Hz 1ms FreeSync Full HD Dp port HDMI Curved Oyuncu Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu var. Şahsen ben kullanıyorum. Ghosting falan diyenler olmuş bende yok. Zaten teknoloji biraz şans işidir. Cidden iyidir. Siz renklerle uğraşıyorsanız IPS panel öneririm. Eğer sadece oyunsa VA panel vb. şeyler de alınabilir. O samsung'u kullanmadığım için birşey diyemem ama özellikleri muhteşem. Karar sizin isterseniz sizin baktığınız AOC monitörü ya da benim gösterdiğime bakabilirsiniz.

Bence fazla para har

Hocam 240Hz eğer profesyonel değilseniz boştur. Rekabetçi oyun oynuyorsunuz. 144 ile 165Hz sizin için iyidir.

Bu cidden idealdir. 144Hz, IPS, 24 inç cidden iyi. 165Hz isterseniz;
AOC 23,6" C24G2U 165 Hz 1ms FreeSync Full HD Dp port HDMI Curved Oyuncu Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu var. Şahsen ben kullanıyorum. Ghosting falan diyenler olmuş bende yok. Zaten teknoloji biraz şans işidir. Cidden iyidir. Siz renklerle uğraşıyorsanız IPS panel öneririm. Eğer sadece oyunsa VA panel vb. şeyler de alınabilir. O Samsung'u kullanmadığım için bir şey diyemem ama özellikleri muhteşem. Karar sizin isterseniz sizin baktığınız AOC monitörü ya da benim gösterdiğime bakabilirsiniz.

AOC bayağı sağlam bir markadır sadece monitör üretiyor bir monitörünü (Hala kıllanıyorum) neredeyse 4 sene oldu alabilrsiniz

Kesinlikle. Ben yeni sistemi daha almadan önce eski bir 60Hz 18 veya 20 inç LCD monitörüm vardı . Kullanana kadar tek bir sorunu çıkmadı.
Bence fazla para har

AOC bayağı sağlam bir markadır sadece monitör üretiyor bir monitörünü (Hala kıllanıyorum) neredeyse 4 sene oldu alabilrsiniz

İkinci önerdiğiniz AOC modeli gayet uygun olur. GTX 960 için daha fazlasına gerek yok bence. Ama Valorant olduğu için Max 144Hz kabul edilebilir. Ayrıca isterseniz atacağım linkteki ürünü de alır sonraki sisteminizde de kullanabilirsiniz. LG 27GL650F-B: 27'', UltraGear, 1ms MBR, 144hz, RADEON FreeSync™, Pivot: Amazon.com.tr

Düzenleme: Fakat şunu eklemem lazım eklediğiniz AOC monitörün fiyatı özelliğine göre yüksek. Ben olsam o ürüne 1.500'den fazla vermezdim.
Benim bu LG monitörlere zaafım var. Hocam bu monitörü alın bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı