2000₺ mouse önerisi

Palm tutuş şekline uygun mouseler önermiyosun bir de yorumuma beğenmedim atıyorsun :D? Ayrıca 1 k ile 4 k Hz arasında profesyonel oyuncu değilsen imkanı yok hissetmenin.

İyi bir işlemcisi ve monitörü varsa gayet fark edilebilir bunun için profesyonel oyuncu olmasına gerek yok ayrıca bahsettiğin mouse pil ile çalışıyor yani farenin arka tarafında gereksiz bir ağırlık çökmesi demek bu bu durumda bir yerden sonra rahatsızlık vermesi normaldir.

İyi bir işlemcisi ve monitörü varsa gayet fark edilebilir bunun için profesyonel oyuncu olmasına gerek yok ayrıca bahsettiğin mouse pil ile çalışıyor yani farenin arka tarafında gereksiz bir ağırlık çökmesi demek bu bu durumda bir yerden sonra rahatsızlık vermesi normaldir.

CS de 6 bin saatim var Valorant'ta 2 bin falan CS 1.6 ile FPS'e başladım inan ki ben bile fark etmiyorum. Hadi fark ettiğini düşünelim tutuş şekline uygun değil. Tutuş şekline uygun olmayan fareyi almak ne kadar mantıklı?

CS de 6 bin saatim var Valorant'ta 2 bin falan CS 1.6 ile FPS'e başladım inan ki ben bile fark etmiyorum. Hadi fark ettiğini düşünelim tutuş şekline uygun değil. Tutuş şekline uygun olmayan fareyi almak ne kadar mantıklı?

Şu an size 1K ve 4K bir mouse versem ve 1 el 1K el 4K oynarsanız gayet fark edebilirsiniz ayrıca arkadaş palm olması şart değil demiş.

arkadaşlar bütçeyi düşürerek g305 altdım eski kullandığım mouse zaten marketten alma bir mouse idi ciddi fark etti herkese önerileri için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı