2000 ₺ Oyun İçin Dizüstü Önerisi


Yorumun ve önerin için teşekkürler dostum. Asus önerini inceledim fakat aynı fiyata neredeyse miktarı yükselttiğimizde asus x550jx modelinde gtx 850m 2 gb ekran kartlı cihaz alabiliyoruz bu cihaz o bütçeye göre daha mantıklı geldi. Toshiba cihazın ekran kartı paylaşımlı olmasından dolayı çekimser kaldım. Yorumlarını bekliyorum.


Yorumun ve önerin için teşekkürler dostum. Cihazı inceledim mantıklı geldi fakat ekran kartı modeli hakkında pek bir bilgim yok. gtx modelli olsa daha iyi olmaz mı? Yorumlarını bekliyorum.


Yorumun ve önerin için teşekkürler dostum. Fakat arkadaşlara katılıyorum. AMD kötü bir marka değil fakat bazı problemlerinden dolayı tercih sebebim değil. Yorumlarını bekliyorum.

LOL içim Asus K555LN fazlasıyla yeterli.

Yorumun ve önerin için teşekkürler dostum. Sanırım öneriniz ayırdığım bütçeyi 1000 lira kadar aşıyor Yorumlarını bekliyorum.


Arkadaşlar tekrardan yardimlarınız için teşekkür ederim bütçeyi 100 ila 200 tl kadar yükseltebilirim. Gta V i çalıştırabilecek bir sistemde varsa önerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller.
 
Attığım laptopun 4GB RAM' li versiyonu 1700-1800tl' ye bulunabiliyor.
 
Hocam ben ASUS X550JX tavsiye ediyorum. en son baktığımda 1900TL'ydi ve cidden harika bir laptop.
 
@Uton Bende öyle düşünüyorum fakat kafama takılan i5 ve i7 işlemci modelleri var. Ayriyetten 4gb ekran kartlı modelleride var bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
 
I5 fazlası ile yeterli. İ7 modelleri fazlasıyla pahalı ve gereksiz. Ekran kartlarının çogu 4GB modelli diye hatırlıyorum.
 
@Uton hepsi neredeyse 2 Gb ekran kartlı o biraz kafamı karıştırdı 128 bit ekran kartları 2 gb az mı gelir acaba dedirtti
 
Ekran kartında önemli olan GB değil BIT değerdir. Gayet yeterli 2GB 128 BİT.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…